Takže poporiadku .. včera som dostala mobil -Nokia 6233 ... mal ho predtým len dočasne moj tato.. ale len chvílu.. bolo všetko v pohode..dnes že si tam dám zopár tém cez USB.. dnes som ten USB "systém" ( software ) v PC nainstalova,a že
inak moaj ja mam nokiu taku vysuacku...kamarat mi posielal pesnicky a so m si ich nehodila na pamatovku ale nechala vo fone ze potom presuniem a riadne fotak s mi pokazil,a proste vsetk o software odyslo úuplne komplet vse...sa mi ani sms cital nedali nic..a v oprave povedali ze to preto ze maju slabu onu..j NEVEM TEN SYSTEM jak sa vola ZE PROSTE KED NIECO POSIELAM TAK OKAMZITE TO MUSI M PRESUNUT NA KARTU INAK SAM mI DOJEBE ZAS..PROSTE STALE MUSIM MAT 10MB VOLNE V TELEFONE
@9 no ak im to hodíš rovno do centra, kde opravujú, tak možno 3 dni, ale ak pôjdeš do predajne Pomaranča, Téčka alebo aj Bubliny, tak rátaj s takým týždňom
A ešte niečo ..ak je ten mobil písaný na niekoho iného ( skrz paušál, vtedy bol na akciu braný, ale inak mám kredit) tak môžem tam zájsť aj ja? Asi nie čo? .. skrz tu záručnú listinu..
Mne Nokia urobila to isté keď som si cez USB kábel dávala na kartu nejaké mp3-ojky. Zrazu proste vypla, prípadne biela obrazovka, ale našťastie som to vždy potom naspäť rozbehala... Aj keď raz som mala naozaj nervy keď som telefón aj odpojila od počítača a zase mi takto vypol. Ale už zase bez problémov funguje
uz len to, ze to je nokia mi vravi, ze tam nieco v poriadku nebdue. Ale nekrycte domna ano? mohol tam byt aj daky virus alebo co ja viem. ... nemusis ani zasjt do orange. lebo si si to zavinila ty. Mobil za to nemoze, ze cez USB davas subory ... kebyze si to zaplatis (temu) ak by si ten problem nemala urcite.
Ja radim ist do dakeho mobilservisu, nech ti preinstaluju soft ale tak, ze od nich nechces nic alebo len papier ale nic nepsiat do zarucneho listu. v podstate to mas jedno. aj tam aj tam zaplatis. ale predsa len Nam sa takto stala jedna vec, kebyze ideme s nim do mobilservisu tam by nam to spravili a bol by pokoj a zaruka by bola nadalej. ale my sme sli do predajne kde sme to kupili t-mobile a uz bolo po zaruke.
@19 experti sa ozyvaju co? nokie su spickove telefony, cely zivot nepouzivam nic ine, mal som mesiac poondiaty SE a strach a hruza, sice "pekne vyzeraju" ale spracovanie a materialy, fujha, vydrzi to max 2 roky ako je zaruka.
Za to ze slecna nevie nahadzovat do phonu veci su nokie stale zle? henten problem by sa mal dat odstranit aj cez nokia pc suite, je tam nejaka aktualizacia alebo co to je
Hej.. ja to nahadzovať do fonu viem, a mne to blbo už pred tým, že občas sa "resetol" .. A ak sa už bavíte o tých mobiloch ..Tak Nokie su podla mna super mobily, ale určite tie vyššie kategórie.. a SE tiež ujdú..SIEMENS nikdy.. už viem prečo sa ani nevyrábajú ..
A ešte, že .. cez PC suite som to dávala.. a aktualizovala som v už ten deň a dalej sa s stým nič robiť nedalo lebo mobil nešiel an zapnúť, NIČ ... som tela, ale nie až také aby som nevedela s tým narábať
@23 nie vsetky telefony su vydarene, co ja viem tak "zevraj" 6120 nokia je na pecko, nepouzival som, neviem, ja pouzivam N 70 teraz a nemam ziadne vyhrady, super telefon, na rok si kupim dalsie N-ko od nokie, aj ked zaplatim napriklad 8 papierov ale je to investicia na minimalne 5 rokov
moeee SE su smejdy...moja mama aj brat ma SE a sa im ani neda posielat sms ani mms...mame dakedy sa da poslat sms ,,dakedy,, a pritom vsecko maju dobre nastavene....a ja som takyto problem s nokiou nikdy nemala omg
Ja mám zlú skúsenosť so SE, takže s tým, že SE sú skvelé, veľmi nesúhlasím.
Ten SE k600i bol na paušál a asi súhlasím s tým, čo tu už niekdo spomenul, že telefony dávané k paušálom, hlavne za korunu a tak nie sú najkvalitnejšie. Lebo to dávajú vždy tie najlacnejšie telefony z každej značky a tie nie sú bohvieaké.
Som si kúpila normálne v obchode LG chocolate a mám ho už skoro rok a som veľmi spokojná
co som mal ja vsetky telefony od nokie tak NIKDY som nemal zadiny problem...momentalne pouzivm nokiu N72 a N95 a ziadny problem...hento co sa stalo musela byt nahoda...niektore tie nokie serie 40 su proste vadne treba to dat reklamovat...sama s tym asi nic nespravis
to ťa napadol vírus, ja ho mám tiež v telefóne a ako som si od kamarátky poslala cez blutut temu, tak mi nejde vymazať a ak sa o to pokúsim, reštartne sa mi mobil, naskočí biela obrazovka a nič... ... treba asi nový softvér a popríde radšej mobil, lebo neviem, kedy by ti ten mobil opravili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uz ma asi nelubi
Ja radim ist do dakeho mobilservisu, nech ti preinstaluju soft ale tak, ze od nich nechces nic alebo len papier ale nic nepsiat do zarucneho listu. v podstate to mas jedno. aj tam aj tam zaplatis. ale predsa len Nam sa takto stala jedna vec, kebyze ideme s nim do mobilservisu tam by nam to spravili a bol by pokoj a zaruka by bola nadalej. ale my sme sli do predajne kde sme to kupili t-mobile a uz bolo po zaruke.
SE is the best
Za to ze slecna nevie nahadzovat do phonu veci su nokie stale zle? henten problem by sa mal dat odstranit aj cez nokia pc suite, je tam nejaka aktualizacia alebo co to je
(a preto jednu mám :/ )
naj sú asi sony ericsony, príp. siemens-y...
a ja hlúpa som to vymenila za nokiu..
pouzival tu niekto n-kovu seriu nokie? so symbianom? ja ano, a ine telefony ako N-ko nechcem
česť výnimkám, samozrejme...
len treba uznať, že dosť veľa ľudí je toho názoru, že nie sú bohviečo...
ale na svoj sony ericsson nedám dopustiť
Ten SE k600i bol na paušál a asi súhlasím s tým, čo tu už niekdo spomenul, že telefony dávané k paušálom, hlavne za korunu a tak nie sú najkvalitnejšie. Lebo to dávajú vždy tie najlacnejšie telefony z každej značky a tie nie sú bohvieaké.
Som si kúpila normálne v obchode LG chocolate a mám ho už skoro rok a som veľmi spokojná