zacala som s kamskou chodit do posilky..chodili sme tam len mesiac ale ona sa na to vyondila a teraz nemam s kym...ako sa prinutite tam chodit ked ste len sami?nemate dvojcu?
ja som tiež chodil len krátko, a potom dáko z toho zišlo, nevieme si s tým chalanom nájsť moc spoločného voľného času, sám sa neprinútim, asi budem musieť nájsť niekoho iného..
sam to nevydzis to mi ver ..ak po posilke vazne tuzis a nechces s nou prestat skus niekoho oslovit ..viem ze sa to lahko hovori ..ale skus ..napr. ja som raz nevladall posledne "kolecko" ,tak ma niekto od zadu zachytil ..pozeram kto to je ? nejaky 2m 110kg ..aspon sme chvilu pokecali ..vymenili si mena..ale vravel som s nim ako so starym fotrom pretoze som si pri nom pripadal hrozne menejcenny jeho ruka ako moja noha no
Po mesiaci by už aké-také vysledky mohli byť vidiet, tak to ťa môže motivovať. Cvičenie ťa musí baviť, rob to pre seba a nie pre to, že je tam niekto s tebou.
hlavne sa na posilku nevykasli. ja mam dozivotne VIP permanentky do niektorych fitness centier a tak sa vzdy snazim niekoho somnou zobrat ale vsetci su lenivi a tak z 90% chodim sam. ked ides sama tak si aj tak viac zacvicis.
presne ako to tu už bolo povedané:ak vidim vysledky ,tak tam chodim rad aj sám......sama vjac precvičiš(poznaám to,ked hodinu prekecam a hop už 20 00 a idem domov ....kamaratov si tam najdeš..ked budeš ptorebovat nejaku pomoc ,tak stači sa len spýtat..nik by tam nemal byt taký ,kto ti nebude chciet poradit. ....treba prekonat len sameho seba a pojde to,držim palce
byť tam s niekým znamená veľa prekecaného času, ktorý by sa dal využiť napríklad na sústredenie sa na cvičenie chodím tam sám a vyhovuje mi to, tréner je super a vládne tam dobrá atmosféra
To poznam, samemu sa mi nechcelo a prestal som chodit. Ale potom som sa nasral a zacal som chodit aj sam a zistil som, ze je to este lepsie, lebo nekecas a viac stihnes precvicit za ten isty cas a viac sa na to sustredis takze vysledok je podstatne lepsi
no hej...ale ja chodim do takej provyzornejsej posilky nie fitnesska..a chodim tam vzdy ked tam nikto neni lebo sa hanbim jak pes..ale myslim ze toto povzbudenie mi stacilo celkom..diky ...od noveho roka to frciiii
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Po mesiaci by už aké-také vysledky mohli byť vidiet, tak to ťa môže motivovať. Cvičenie ťa musí baviť, rob to pre seba a nie pre to, že je tam niekto s tebou.