Zdar!!
Jetu niekdo kdo sa týmto veciam venuje viac ako 2 roky aspon ? Trošičku viac bysom povedal viac ako amaterne
Lebo vidím šeci tu nejako radia každemu ako schudnúť vyrisovať postavu atd a ako sa pozeram tak 70% komentarov same bludy tak am z
mam taky pocit, ze viem na koho bola tato narazka
Hovor si, ze su to bludy, ale podla toho jak si pisal ze diety su nahovno, tak pochybujem ze si vobec videl nejake forum, ktore je nato zamerane.
Dalsi, ktoremu sa nieco nepaci a musi nato zakladat novu temu...
POSILNUJEM ASI TRI ROKY ALE BERIEM TO IBA AKO ZABAVU MAM RAD TEN POCIT KED SA MI DO SVALOV NAPUMPUJE PLNO KRVI
SUTAZNE BY SOM SA TOMU NEVENOVAL NEBAVILO BY MA STALE SLEDOVAT CI MAM DOSTATOK ZIVIN ABY SOM NEMAL SVALOVE UBYTKY
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To je tak, ak niekto uznáva kultúru telesnej schránky. A zrazu zistí, že mozog stačí používať iba na počítanie činiek.
@2 nie vždy je mozog dvoležitý TEda keby po svete behali same mozgy tak tiež sa nikde nepohneme
Hovor si, ze su to bludy, ale podla toho jak si pisal ze diety su nahovno, tak pochybujem ze si vobec videl nejake forum, ktore je nato zamerane.
Dalsi, ktoremu sa nieco nepaci a musi nato zakladat novu temu...
SUTAZNE BY SOM SA TOMU NEVENOVAL NEBAVILO BY MA STALE SLEDOVAT CI MAM DOSTATOK ZIVIN ABY SOM NEMAL SVALOVE UBYTKY