Posilňujem a bicyklujem na stacionárnom bicykli 4 krát do týždňa, ale počul som že vraj bicyklovanie uberá svalovú hmotu s rúk a iných svalov(okrem na nohách samozrejme)...Je to pravda?
@mayo505 sak kombinuj ne?! ja co som chodil a chodim do fitka tak som si za hodinu precvicil svalstvo na celom tele, niekolko krat do tyzdna!
na rozscicku si dam bicykel, potom iny cviky a na koniec 20 min bike!
neviem co nad tym treba maturovat...to az tolko svalovej hmoty nestratis aj keby si jeden den len bicykloval a druhy len posilnoval. ja chodim momentalne 2x v tyzdni a ostatne dni mam povinnosti a nezda sa ze by sa stracala svalova hmota. stratila sa ked som mal 6 mes. pauzu
@mata3 da sa to ale videla si tak niekoho nromalne plavat?
@v3nty vzdy je nadej, ze niekto sa casom zmeni a pochopi.
Ono pokym cvicenie budes brat predovsetkym na svaly a budes sa do toho nutit, nikdy ti to vela neprinesie
@mayo505 bodky mozu v takom topiku znamenat hocico, proste ked sa chces venovat posilnovaniu, treba sa venovat vsetkemu rovnomerne. A ano je mozne aby sa svali celkovo spalovali ale ked budes mat dobru stravu je to velmi minimalne
@bress nikde som nepovedal že sa do cvicenia nútim a mam stravu 1000%
v poslednej dobe sa serem navsetkých sa len budem ticho smiať aký sú ludia sprostý , a nebudem sa snazin nikoho menit. LEpsím priatelom poradím toje samozrejmost ale už mam dost tých rečí porad mi nejaký prášok na bribratie a pod. A este ked mi nekdo zajebe že zo slaniny su svaly tak mam dosť ... a este s abude krvopotne hádať
@mayo505 prosim ta neboj sa nicoho... ono je to iba o prijme a vydaji energie... ked prijmes menej ako mas vydaj = strata svalovej hmoty... ak prijmes viac ako vydaj = narast svalovej hmoty + ak prezenies tuk ... a je blbost vypustat bicyklovanie alebo hocijaku cyklicku aktivitu... treba trosku aj srdiecku venovat pozornost nie len ostatnym svalom... predstav si ze naplacas na seba 15kg a vobec sa nehybes... potom pobezis na autobus a klepne ta
@v3nty to o nuteni nebolo pre teba ale pre neho ale s tymi recami tiez no niekedy mam dost, ked jeden znami zacne hovorit, ze zacne s kreatinom pomaly ani necvici a pyta sa ma na nieco a i tak jest poriadne nechce ale kreatin chce
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to ti tak akurát môže na nohách narásť a na rukách nenarásť. ale keď máš namakané svaly na rukách, tak bicyklovaním ti nevyfučia... džízs...
bicykel neni posilovanie z toho ti na nohach narastu svaly minimalne.
A to co si pocul je hlupost. Pri zlej strave sa mozu spalovat svaly ale nikdy nie z kontretnej partie
@mata3 plavanie neni na ruky, ak si si nevsimla, tak pri plavani zapajas cele telo aj nohy napr.
na rozscicku si dam bicykel, potom iny cviky a na koniec 20 min bike!
neviem co nad tym treba maturovat...to az tolko svalovej hmoty nestratis aj keby si jeden den len bicykloval a druhy len posilnoval. ja chodim momentalne 2x v tyzdni a ostatne dni mam povinnosti a nezda sa ze by sa stracala svalova hmota. stratila sa ked som mal 6 mes. pauzu
dá sa to, skúšala som
@v3nty vzdy je nadej, ze niekto sa casom zmeni a pochopi.
Ono pokym cvicenie budes brat predovsetkym na svaly a budes sa do toho nutit, nikdy ti to vela neprinesie
@mayo505 bodky mozu v takom topiku znamenat hocico, proste ked sa chces venovat posilnovaniu, treba sa venovat vsetkemu rovnomerne. A ano je mozne aby sa svali celkovo spalovali ale ked budes mat dobru stravu je to velmi minimalne
v poslednej dobe sa serem navsetkých sa len budem ticho smiať aký sú ludia sprostý , a nebudem sa snazin nikoho menit. LEpsím priatelom poradím toje samozrejmost ale už mam dost tých rečí porad mi nejaký prášok na bribratie a pod. A este ked mi nekdo zajebe že zo slaniny su svaly tak mam dosť ... a este s abude krvopotne hádať