ako zacat? zacni najprv s malymi vahami a postupne prikladaj...hlavne necvic vsetky serie s max. vahou ktoru das...profi kulturisti odporucaju 80% z maximalnej vahy...kedze zacinas za take 2 mesiace dost vyskocis...ale potom to bude dlho stagnovat...pozri si rozne stravovacie programy na nete alebo si kup casopis Muscle and Fitness...zo zaciatku si kup creatine alebo hroznovy cukor a ked sa dostavi spominana stagnacia prejdi na gainiere a proteiny
okrem toho, že budeš pravidelne cvičiť, nauč sa aj správne a pravidelne jesť. Len z posilňovania ti svaly nenarastú. Umelé prípravky ti síce dodajú látky, ktoré telo potrebuje, no z dlhodobého hľadiska je ich užívanie skôr deštruktívne. Keď totiž tú "umelinu" vysadíš, môže sa tvoja svalová hmota zmenšiť, čo (ak by si si to nechcel pripustiť) môže viesť k poškodeniu svalstva z presilenia.
Zaraď do svojej stravy potraviny bohaté na proteíny: mäso, ryby, vajcia, obilniny, strukoviny. Odporúča sa 1g čistých bielkovín na 1kg hmotnosti užívateľa.
nooo ono je to dosť svinstvo keď sa už na to dááš tak musíš sa tomu venovať a robiť všetko preto aby si sa vyvíjal, takže makať a samozrejme aj tá strava... mne napr. skončila nedávno permanentka do posilky prešli 2týždne a už je to všetko v prdeli zas a to sme sa aj s kamošom fakt snažili a konečne makali a bol vidieť rozdiel samozrejme..
treba jest jest jest.....a najdolezitejsia je REGENERACIA.....3/4 rastu svalstva je o regeneracii...ja som to zazil tiez...ked som zacinal,som cvicieval skoro kazdy den som myslel aky budem a hovno s toho,teraz mam rozum...napr kazdu partiu precvicim 2 krat do tyzdna,a rast je viditelny,necvic ked mas svalovicu,to sa tiez neoplati,a ak si uplny zaciatocnik tak posiluj najprv s vlastnou vahou,a vela jedz,nech naberes nejaky ten objem,ak uz ho nemas ovsem...a neskor si kup cinky,alebo do posilky chod a z malymi vahami si chod a postupne zvysuj tempo,vahy a znizuj pauzy medzi seriami....da sa o tom rozpravam hodiny a hodiny ja som sa ti to ako tak snazil zhrnut nejake moje poznatky pre zaciatocnika
no kto poradi ja som zacal posilovat teraz ale aj pre tim som posiloval ale moc sa mi nechcelo,,ale teraz som dostal rozum ,,,no a ako sa mam stravovat __ ja jedavam denne 4 5 krat hehe nemam niake prostrietky brat,protein ___ gainer vlastne naco to je ____?:
takze treba jest priblizne kazde 2 hodiny cize ranajky desiata obed olovrant a vecera dalej mozes uzivat nejake doplnky ja uzivam kreatin a nejaky ten protein samozrejme s kreatinom opatrne a po mesiaci aktivneho uzivania si daj min. mesiac pauzu od creatinu dalej ako uz iny povedali zacat s mensimi vahami a dalej si postupne prikladat co sa tyka vyzivy jedz hlavne ryby cestoviny kuracie maso ryzu vajcia hlavne potraviny bohate n aproteiny obmedz sladkosti a tak samozrejme nepi a nefajci a budes super
nieco ked si chces nastudovat tak na www.posilnovanie.sk
a dobra stranka je kde si mozes sledovat aj svoje pokroky je www.fitprofil.sk
caw chcem sa spytat ci vek 15 je akurat na zacanie s posilovanim pretoze niektory ludia hovoriaze je to v poho ale zase niektory ze si mozem ublizit tak aky nazor mete nato vy ?
neviem ci mi dakdo odpise ale mam 20r v posilke som travil dost casu kazdy den a nic nie je vidno rastie mi akurat tak brucho chcel by som sa spytat ake doplnky by som mal zacat brat aby som riadne nabral nech vyzeram k svetu
co to je dost casu? musis zmenit svoj jedalnicek. a doplnky sa beru tak zhruba okolo roka aktivneho posilnovania. a to aby si vyzeral k svetu ti bude dlho trvat, chce to vytrvalost, pripravky ti k tomu nepomozu.
Ja chodim do posilnovne 5x do tyzdna, mam svoj jedalnicek, naberam objem a pod.
no sportom sa akivne nevenujem... mam asi 73kg takze tukovych zasob je dost a 180cm... taka primerana postava si myslim.. jem kazde 2 hodiny +- niekedy to porusim stava sa...
potrebujem aspon trochu byt svalnaty a neviem ako na to.... ak niekto vie tak prosim o radu. dobre by bolo kebyze mi napisete co mam jest a ako cvicit.
zdravim vac chel by som sa pitat ze tu pisete treba vela jest ale ket ja som us taky prisebe a chcem zhodit prostrednictvom posilovania tak to jedenie obmedzujem. ale svaly rastu aj tak nie?
mam 13 a musim začat posilovat ak chcem bit hokejista a neviem ako začat sa stravovat?,berem už proteiny gainera nie poratte ako mam zača nechcem aby som niečo urobil zle poradte pls
Cus mám 14 za 3 mesiace 15 a chcém začať posilovat. Len neviem ako prense začať váhu a výšku mám ok 74kg,177cm . Koľko krat do tyzdna cvičiť , ako jesť aj čo jesť ... ? Diki za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ako zacat? zacni najprv s malymi vahami a postupne prikladaj...hlavne necvic vsetky serie s max. vahou ktoru das...profi kulturisti odporucaju 80% z maximalnej vahy...kedze zacinas za take 2 mesiace dost vyskocis...ale potom to bude dlho stagnovat...pozri si rozne stravovacie programy na nete alebo si kup casopis Muscle and Fitness...zo zaciatku si kup creatine alebo hroznovy cukor a ked sa dostavi spominana stagnacia prejdi na gainiere a proteiny
a ty tiez posilujeS?
Zaraď do svojej stravy potraviny bohaté na proteíny: mäso, ryby, vajcia, obilniny, strukoviny. Odporúča sa 1g čistých bielkovín na 1kg hmotnosti užívateľa.
jj viem ze treba jest inak a preto som chcel aby mi niekto dal stranku kde je
nejaky stravovaci program
No reason.
» www.posilnovanie.sk/...
» www.muscularstorm.sk/index.php?id=39...
» www.muscle-fitness.sk/...
nieco ked si chces nastudovat tak na www.posilnovanie.sk
a dobra stranka je kde si mozes sledovat aj svoje pokroky je www.fitprofil.sk
Neni to trochu maly vek nato aby som zacal posilovat?
ono to zalezi od viacerych faktorov. podla toho ako si na tom postavovo ako vizeras, ci robis nejaky sport pripadne aky....
co to je dost casu? musis zmenit svoj jedalnicek. a doplnky sa beru tak zhruba okolo roka aktivneho posilnovania. a to aby si vyzeral k svetu ti bude dlho trvat, chce to vytrvalost, pripravky ti k tomu nepomozu.
Ja chodim do posilnovne 5x do tyzdna, mam svoj jedalnicek, naberam objem a pod.
PRAVOPIS SI NEVSIMAJTE !!!
mam 13 a musim začat posilovat ak chcem bit hokejista a neviem ako začat sa stravovat?,berem už proteiny gainera nie poratte ako mam zača nechcem aby som niečo urobil zle poradte pls