to skor vezu ako notebook. Ale, ked ti pride v pohode ok. A kolko chces do toho ako vrazit? Mysli nato, ze notebook za 500 € ti tvoje poziadavky nesplni.
niekde na wiki je aj porovnanie ATI kariet, aj Nvidia. všímaj si počet MB a pixel shader čo najvyšší. Intel grafiku neber...žiadne intel GMA a UMA, nič také, fuj.
procesor...no myslím si, že ak sinekúpiš nejaký celeron slabý, tak už dnes nie je problém mať všade kvalitný procák. Avšak sústreď sa na intel. Tieto nové i3 a i5 a i7 sú fajn.
zvuková karta...to ti môže byť asi jedno
RAM... ak máš 4GB, tak 64-bit. OS do toho
značka...ide o konkrétne modely skôr. V podstate ak nekúpiš MSI alebo nejaké neznáme čudá, nič nepokazíš. Kvalitnejšie sú Toshiba, Sony, Dell a ukojiť ego treba aj Macuserom
@rainbowwarrior kedysi by som súhlasil, ale aj tieto značky majú vývojové centrá. Veľa sa zmenilo oproti tomu, aké boli tieto stroje kedysi. Iste, všetky modely nebudú skvelé, ale ak si nekúpiš úplne najlacnejší, tak by mal mať primeranú kvalitu. Samozrejme, nemôžeš očakávať takú, akú má dell za 1500€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nvidia GeForce 9800gt
3 gb ram
Môže byť podľa tohto ?
» www.alza.sk/notebook-toshib...
ja ju mám a spokojný...no tak, hry na full, antialliasing na full
3ds max, cinema 4d
Prečo nie si spokojný ?
» www.alza.cz/lenovo-thinkpad...
Aj keď Lenovu a Dell neverím...
A Acer/Asus už vôbec neverím...
@rainbowwarrior OMFG... akože zvyšok je dobrý, ale tá grafická... ANI JEDNU JEDINÚ HRU NEMÁM NA FULL
Pozri si to , ja mam tento a robím s photoshopom , dreamweaverom , Sony vegas a podobne... som velmi spokojný
» www.notebook.sk/msi-gx723-413xs...
A zas pochybujem že ti kúpia notebook za 1300 eur
» online.asbis.sk/toshiba-qosmio-...
» pctuning.tyden.cz/hardware/notebo...
Veď mi sa poznáme
robím si naň zálusk
porovnanie grafických kariet podľa hier:
» www.notebookcheck.net/Computer-Games-...
niekde na wiki je aj porovnanie ATI kariet, aj Nvidia. všímaj si počet MB a pixel shader čo najvyšší. Intel grafiku neber...žiadne intel GMA a UMA, nič také, fuj.
procesor...no myslím si, že ak sinekúpiš nejaký celeron slabý, tak už dnes nie je problém mať všade kvalitný procák. Avšak sústreď sa na intel. Tieto nové i3 a i5 a i7 sú fajn.
zvuková karta...to ti môže byť asi jedno
RAM... ak máš 4GB, tak 64-bit. OS do toho
značka...ide o konkrétne modely skôr. V podstate ak nekúpiš MSI alebo nejaké neznáme čudá, nič nepokazíš. Kvalitnejšie sú Toshiba, Sony, Dell a ukojiť ego treba aj Macuserom
» www.pcforum.sk/ako-nakupovat-n...