@lenkaska1 myslel som to tak ako sa to väčšinou hovorí... "vzrušenie" - nejake zaujimave veci... proste že sa niečo dialo... že nebolo všetko perfekt...
Wtf
Neviem, či správne chápem, na čo sa pýtaš, tú otázku si zoštylizoval dosť napiču, tbh, ale skúsim odpovedať.
My sa "pohádame" (myslím tým nejaká menšia výmena názorov) možno tak raz za pár mesiacov a už to zo mňa dosť vysáva energiu a cítim sa kvôli tomu dosť zle, nevidím jediný dôvod, prečo by ma to malo nejakým spôsobom tešiť alebo "vzrušovať", práve naopak, nesmierne si vážim, že máme väčšinu času vo vzťahu pokoj, pohodu a harmóniu a nemáme potrebu vyhľadávať random sračky, kvôli ktorým by sme sa mohli pohádať, len aby sa "niečo dialo".. I'm too old for this kind of drama
kedže ja sa žiaľ dokážem niekedy zduť aj za každú maličkosť, tak som veľmi rada, že mám partnera, ktorý to veľmi nerieši, vie že ma to zachvíľu prejde a nevyvoláva z toho ďalšie zbytočné hádky,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem, či správne chápem, na čo sa pýtaš, tú otázku si zoštylizoval dosť napiču, tbh, ale skúsim odpovedať.
My sa "pohádame" (myslím tým nejaká menšia výmena názorov) možno tak raz za pár mesiacov a už to zo mňa dosť vysáva energiu a cítim sa kvôli tomu dosť zle, nevidím jediný dôvod, prečo by ma to malo nejakým spôsobom tešiť alebo "vzrušovať", práve naopak, nesmierne si vážim, že máme väčšinu času vo vzťahu pokoj, pohodu a harmóniu a nemáme potrebu vyhľadávať random sračky, kvôli ktorým by sme sa mohli pohádať, len aby sa "niečo dialo".. I'm too old for this kind of drama
A prekvapilo ma, že tu ešte nikto nespomenul sex na uzmierenie