Mám spracované schôdze POsl. snemovne a Senátu tohto volebného obdobia. V rámci práva na informácie, kto sa zaoberá štúdiom práva, politológie a histórie, poprípade aj len zo zaujmavosti môžem poslať. Nejde tak ani o diskusiu, ako o informovanie. Kto by s
@1 a @sammi4 nechápem načo ste sem prispievali. Vidíte, že táto téma je čisto pre historikov, politológov a právnikov, prípadne pre tých, ktorých táto tématika zaujimá.
Teda nemá to nič so zaspaním, ani zmrazením.. Ubezpečujem Ťa alpynus, že nie som vedľa a už teraz mám menšie problémy ako to odoslať, čo sa mi ozvalo toľko záujemcov...
Ak ste obaja chceli toto napísať, to ste nemuseli sa ani namáhať
@alpynus Ospravedlňujem sa, nemyslel som to tak. Dal som len podnet, lebo sú tu aj starší a odborníci špecializujúci sa na politológiu a históriu. Ale administrátor mal pravdu, keď to preradil do politiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Teda nemá to nič so zaspaním, ani zmrazením.. Ubezpečujem Ťa alpynus, že nie som vedľa a už teraz mám menšie problémy ako to odoslať, čo sa mi ozvalo toľko záujemcov...
Ak ste obaja chceli toto napísať, to ste nemuseli sa ani namáhať
M.Hulic