ak to myslis vazne, TAK SA LASKAVO SPAMATAJ, TY EGOISTICKY SOMAR!!! cokolvek si vyviedol, zdaleka ich to nezrani tak velmi, nez to, ked sa zabijes!!! viem o com hovorim, takto sa mi zabil jeden velmi blizky clen rodiny. v januari by mal 30!!!
SI DOSŤ SILNÝ A TY TO DOKÁŽEŠ - DOKÁŽEŠ VŠETKO OBRÁTIŤ NA DOBRÉ
máš fantáziu, krásnu, tak ju zapoj a uvidíš svet inak
ale v jednom si sa zmýlil, po pohrebe nikdy nenasleduje krásny deň, nikdy, nikdy, je koniec všetkému, všetkým, už niet cesty späť, a koľkí možno ľutovali, ale už sa nedá, už nie je nič, už nič nevrátiš. A pekný deň? Aký by mal význam? Načo?
tak pato, ja som ti povedala, ze mi mas slubit ze nespravis nic take, ale ked nie, tak ja ti slubujem, ze ak to spravis, osobne ta navstivim v druhom svete a vyfackujem ti to s peknymi kopancami do zadku! ci to nemam ja podobne ako ty? a pozri sa, nerozmyslam o takych veciach! ja som len mala devenka ale ty si chlap, tak nazbieraj svoju silu a taky komentar ze "uz ziadnu nemam" nepripada v uvahu...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ak to myslis vazne, TAK SA LASKAVO SPAMATAJ, TY EGOISTICKY SOMAR!!! cokolvek si vyviedol, zdaleka ich to nezrani tak velmi, nez to, ked sa zabijes!!! viem o com hovorim, takto sa mi zabil jeden velmi blizky clen rodiny. v januari by mal 30!!!
samovrazda je a vzdy bude len ZBABELA!!!
Ostane z teba do konca života "kripel" a tvoj život bude ešte horší, aký ho podla teba máš.
Prehovárať ťa nejdem, možno máš len chvílku, tvoj život, nakladaj si s ním ako len ty chceš.
Ale ak si to sem uverejnil, zrejme potrebuejš aby ťa niekto polutoval
Prípadne si taký ťažký prípad, že sa s tým chváliš a pokladáš to za hrdinstvo...
Je to choré, takisto ako si to aj napísal, že to aj uskutočníš.
SI DOSŤ SILNÝ A TY TO DOKÁŽEŠ - DOKÁŽEŠ VŠETKO OBRÁTIŤ NA DOBRÉ
máš fantáziu, krásnu, tak ju zapoj a uvidíš svet inak
ale v jednom si sa zmýlil, po pohrebe nikdy nenasleduje krásny deň, nikdy, nikdy, je koniec všetkému, všetkým, už niet cesty späť, a koľkí možno ľutovali, ale už sa nedá, už nie je nič, už nič nevrátiš. A pekný deň? Aký by mal význam? Načo?
A ja ti verím, veríme ti, a je nás viac