Aké by bolo Vaše posledné jedlo ak by ste boli odsúdení na smrť. Ja som nad tým rozmýšľal hodiny, dni, týždne a ozaj netuším čo by to malo byť. Asi nejaký poriadny šťavnatý stejk spravený len medium rare aby bol červený ale teplý. Medium je už moc. Ostrok
hm ale ja mam celkom dlhy zoznam milovaných jedal. z kazdeho by som si dala len jedno susto. napr. mliecna cokolada bez prichute - jedna kocka, jeden cips bielych lupienkov, jedna vidlicka gréckeho salatu and so on.
moje by bolo: pečené bravčové stehno s vyprážaným kuracím stehnom s na prírodno vyprážaným morčacím mäsom s broskyňkou a syrom, a ako prílohu by som chcela varené zemiaky s horčicou a cibuľkou, zemiakový šalát a hranolky s tatarkou, a k tomu ešte ovocnú prílohu s pomarančami :-S a jeden prúžok citróna do pol litrovej coca coly
noo ja by som chcela jedlo ktore ako celok nema pomenovanie ale suroviny by som tam chcela asi ze zmrzlinu nejaku ale kazd kopcek inej prichute, karamel, tekuta biela cokolada, jahody, jahodovy dzem, granko, oriesky, tvaroh, ananas ale taky pravy tropicky stavnaty :3 s tekutou mliecnou cokoloadou, kokos nakrajany na platky, trochu ovocneho salatu, jahodovy dots, ruzovy koblizek a k tomu jahodove ANTIVIRO (presne toto ziadne ine :I)
@jurito
Poslednym jedlom sa obecne mysli posledne menu
@outsider
Vazne treba menovat aj krajinu v ktorej mozes dostat neco take??!! Isto ti neuniklo ze to je funny otazka o jedle a nie o politike statu tvl :/
Inac super odpovede moj kamos cel zhuleny po tejto otazke asi hodinu snival o haluskach
fakt neviem... ale viem že by som chcela letecke mango isto... take riadne velke a chutne u*lne z jeho rodiska rovno *oslane letkou ku mne.... a mlady kokosový orech zo slamkou
a zabila by som sa nejakymi bramborovo kysloka*ustnymi *lackami alebo inymi vby*ečkami .D nech si *omžem .D
Kôprová omáčka s mäsom a knedlou, vyprážané kuracie stehno, komplet vianočnú večeru , tvarohové slíže , špagety so syrom (vela syra), a babkin jablčník. Zapil by som to velkým pivom , a kofolou. isto by som všetko nezjedol ale adpon z každeho jedla kusok
Váham nad mnou urobeným majonézovým šalátom s dobrou tenučkou šniclou kuracou ALEBO francúzske zemiaky ALEBO boloňské špagety moje ... Ale ani pizzou so Sole Mio v BA by som nepohrdla. A ako dezert rozhodne cheesecake. :3
Zakerna otazka...
Asi brokolicova alebo tekvicova polievocka a druhe bud pizza, alebo kuraci salat, kebab, alebo ani take bryndzove halusky, sushi by neboli zle..
Fakt sa ani neviem rozhodnut,preferencia jedla zavisi u mna najma od nalady, takze neviem
sviečková na smotane s knedľou a brusnicovým terčom, ach... mňam.
a ako dezert chcem tri kopčeky zmrzliny v sladkom kornútku z Fruitisima...
ako dobre, že bývam v Prahe, dobrú sviečkovú dostanem na každom rohu a Fruitisimo mám 15 minút električkou. muahaha
asi by som sa rozhodovala medzi koložvarskou kapustou, brokolicovou smotanovou polievkou, pečenými zamiakmi a kurčaťom s ryžou keď sa budem nudiť, popremýšľam
mne by stačila fľaša červeného vína a pakel žltých cameliek. a na zajedanie buď jablká alebo hovädzinu. to by som nechala na nich, důležité by boli cigy a víno.
Neviem, v tej chvíli by mi tá otázka prišla až príliš cynická na to, aby som odpovedal niečím, čo sa reálne dá zjesť; ale ak by to vyzeralo tak, že to s tou otázkou myslia vážne, tak by som si prosil jeden otvorený kokosový orech obohatený o 500µg LSD.
asi by záležalo od toho na čo by som v tej chvíli mala najviac chuť... napríklad teraz mám hroznú chuť na sviečkovú od mamky ale myslím že by napokon aj tak vyhral gyros ale taký ozajstný, v pyte.. z Grécka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
kurnik, tak teraz si ma zmiatla asi by som zažiadal aj o ten
Ja by som si zvolil tu rybu,čo ked zle urobíte tak zomriete z nej a dufal by som,že bola zle urobená
Poslednym jedlom sa obecne mysli posledne menu
@outsider
Vazne treba menovat aj krajinu v ktorej mozes dostat neco take??!! Isto ti neuniklo ze to je funny otazka o jedle a nie o politike statu tvl :/
Inac super odpovede moj kamos cel zhuleny po tejto otazke asi hodinu snival o haluskach
a zabila by som sa nejakymi bramborovo kysloka*ustnymi *lackami alebo inymi vby*ečkami .D nech si *omžem .D
cesnacka so syrom
steak s opekanymi zemiakmi a zeleninou
tiramisu
espresso s mliekom
a mozem zomret
no u mna detto jak @1 bez vahania
ale urcite nic zdrave a so zeleninou
(od babičky, samozrejme)
Váham nad mnou urobeným majonézovým šalátom s dobrou tenučkou šniclou kuracou ALEBO francúzske zemiaky ALEBO boloňské špagety moje ... Ale ani pizzou so Sole Mio v BA by som nepohrdla. A ako dezert rozhodne cheesecake. :3
Asi brokolicova alebo tekvicova polievocka a druhe bud pizza, alebo kuraci salat, kebab, alebo ani take bryndzove halusky, sushi by neboli zle..
Fakt sa ani neviem rozhodnut,preferencia jedla zavisi u mna najma od nalady, takze neviem
a ako dezert chcem tri kopčeky zmrzliny v sladkom kornútku z Fruitisima...
ako dobre, že bývam v Prahe, dobrú sviečkovú dostanem na každom rohu a Fruitisimo mám 15 minút električkou. muahaha
zemiakový šalát a poriadny rezeň
kvalitnú čokoládu čo sa rozpúšťa na jazyku
pohár mlieka s grankom
Ale nie, teraz vážne. Pikantnejšia pizza.