Sprosti rodicia! Jeden sa ozere den pred vianocami, ptm matka na vianoce ide robit kapra ku susede aj ked mi doma urobene nic nemame!. ptm otec da matke darceky nech ich zabali, pripita matka jeden strati (pritom ho ma pred sebou) zacnu sa hadat kvoli tak
no tak to poznám ako sa daju pokaziť vianoce...moj bracha sa s otcom pohádal minulý rok niekolko minút pre štedrou večerou... teda také trapne ticho pri večeri ešte nebolo..a na druhý den sa aj pobili tak trochu ,mama sa rozrkičala že jej pokazili sviatky, segra sa rozrevala...takže bolo to "vtipne" no....
musím povedať,že to že sa vianoce stali takou strašnou komerčnou zaležitostou dolieha na niektorých ludí velmi zle... ale nechcem to teraz rozvádzať.....
fajn, mam sa ujat? mam si balit vlastne darceky pre seba?? ci azda nestaci ze som upratala celu obyvacku kde bol bordel jak v tanku? kde som triedila oblecenie na kopky, pritom ja som tam mala 2 tricka a moja matka 3 kopy? ta matka ktora radsej sla robit kapra ku kamoske a opit sa namiesto toho aby urobila veceru u nas?
moja mama dnes cely den huci na otca ze su vianoce nech prestane pracovat, otec ignoruje lebo zatial nebolo 5 minut aby netelefonoval, prave oznamil ze sa chysta do prace, vraj len na otocku ale mama nanho nahucala ze ved su vianoce, tak sa stiahol a pojde zajtra, moj 9-rocny brat na mna vrieska lebo na stromceku nemame farebne svetielka iba biele,ako keby som ja mohla za to ze sa vypalila ziarovka... niesom na tom tak zle ako ty ale aj tak, takto vianoce vyzerat nemaju... stastne a vesele...
no nasi sa hadali rano a ja tez snimi... ale vidim ze to nakonec dopadne dobre.. ked pojdem snimi do kostola asi po takych 30min odidem domow, zapalim, jebnem jeden poldecak a trocha piwa aby bola aspon trocha dobra nalada.. =D
@7 aj ja som si balila vlastné darčeky. nevyzerajú ako ideálne vianoce. aj ja som sa vcer apotrebovala vyzúriť, ale to nie je len o tomto jednom dni, len sa tu ukázalo to, čo nefunguje už dlhšie.
a to nevyriešiš dnes. to je na dlho.
ale nebudem sa tu vyjadrovať obšírnejsie a k veci, proste to beriem, že sa potrebujes vynadávať, čo už ked takto verejne.
jaaj moja..skoro ako u nas..moj oco "oslavoval" Vianoce vo velkom style vcera..do dneska rana..tak ze prisiel o pol druhej rano ako keby sa nic nestalo a kvoli tomu som nemohla spat..a sli sme s mamou ho pol druhej rano hladat ze kde je..ked tu setko zatvorene..presiel okolo nas..ani nas nespoznal..veru vtipne..a dneska..cely den prelezal..a nic si nepamata..dobry som mala zaciatok
nj...môj foter sa ožiera celý rok,to už neriešim...aj s mamou sa hádam furt...čiže vlastne deň jak každý iný,až na to,že ma sere ten blikajúci stromek...
Jediné čo všetkých môže tešiť je to, že raz budete mať vlastné rodiny a budete si robiť vlastné Vianoce a veľmi by ma potom zaujímalo ako budú vyzerať tie Vaše bezchybné Vianoce.
20 súúhlas .... ze vejushik.. len dufam že si ma s tou mp4 neojekabatila!!!!
inač ľudia, ale keď si to zoberieme v globále tak... čo je to potom za generáciu rodičov?
všetci sa len ožierajú....pracujú...hádajú.....
divnééé
nevadííííííííí my si s vejuhkou spravíme súkromné vianočno u nás v izbe
ovešáme comp blinkakami pustíme blink, alebo coldplay a pôjdeme si robiť sradu z vianočných pokecových úchylov...
méérry christmaaaaaaas!!!
Nádherné trápne ticho nad večerou bez chuti (jediný rozruch nastal, keď sa mi veľmi šikovne podarilo odbiť z taniera a matka mi takmer odbila z hlavy).Namiesto darčeka obálka.Rodinná idylka - každý pri svojom televízore a ja pri kompe.
V porovnaní s niektorými s vás som na tom ešte veľmi v pohode...
Najradšej by som išla niekam von, sama.Bez pretvarujúcej sa rodiny a ožratých pseudokamošov.Len to by na mňa vrešťali ešte dva mesiace.
preste ako pisal @peter_piper nemas aspon ziadnu pretvarku doma, uprimny to ludia, i ked dakedy je zle pozerat sa na tekto nieco ale .... vzdy je to lepsie ako mat ludi ktori sa len pretvaruju "akoze" su stastny.
u nás tiež dnes menší/väčší spor dve hodiny pred štedrou večerou, potom ponúre ticho. Prvý krát sme si pred večerou neštrngli, ale inak ticho a pohoda. Teraz je opäť veselo. Kríza zažehnaná
Boze dakujem za svojich rodicov... normalne ako som citala toto vsetko som si uvedomila, ze mam senzacnych rodicov a prestanem aj na brata frflat... nepoviem, ze sme nemali skriepky ale istotne som nekricala na nikoho nenadávala a ani nehádzali sme nic po sebe... Dakujem Bože moj, že nasu rodinku strazis...
PS: Je mi toho luto, ze u vas nie je tak veselo a pohodovo ako u nas...
tak isto ako verculka, keď to čítam, zisťujem, že mám zrejme dokonalú rodinu, žiadne hádky ,aj keď ráno som sa zobudil na to, ako mama niečo riešila krikom, ale potom kľud a po večeri sa všetci vrátili k tomu čo robili predtým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mozes byt apson rada, ze doma nemas zbytocnu pretvarku ako 99% slovenskych domacnosti
musím povedať,že to že sa vianoce stali takou strašnou komerčnou zaležitostou dolieha na niektorých ludí velmi zle... ale nechcem to teraz rozvádzať.....
Ale u nás je dnes relatívny kľud, lebo skoro všetko sme už urobili včera.
Už treba len upiecť rybu a povysávať kuchyňu.
a to nevyriešiš dnes. to je na dlho.
ale nebudem sa tu vyjadrovať obšírnejsie a k veci, proste to beriem, že sa potrebujes vynadávať, čo už ked takto verejne.
hašta
inač ľudia, ale keď si to zoberieme v globále tak... čo je to potom za generáciu rodičov?
všetci sa len ožierajú....pracujú...hádajú.....
divnééé
nevadííííííííí my si s vejuhkou spravíme súkromné vianočno u nás v izbe
ovešáme comp blinkakami pustíme blink, alebo coldplay a pôjdeme si robiť sradu z vianočných pokecových úchylov...
méérry christmaaaaaaas!!!
V porovnaní s niektorými s vás som na tom ešte veľmi v pohode...
Najradšej by som išla niekam von, sama.Bez pretvarujúcej sa rodiny a ožratých pseudokamošov.Len to by na mňa vrešťali ešte dva mesiace.
Tuším zostal nejaký chlast z večere...
PS: Je mi toho luto, ze u vas nie je tak veselo a pohodovo ako u nas...