Prosím vás vysvetlí mi jak je možne ked som posielal čapice za 60e na dobierku a dotyčni dobierku vyzdvihol a peniaze mi už 2týždne nechodia dal som to na reklamaciu a tam sa zistilo že to vybral a peniaze zobral ako je to možné ? To sú na tej pošte kompl
preboha, nepríjemne no... Ako keď si to prezval a dal im peniaze na pošte za tie čiapky tak potom oni z pošty ti mali poslať peniaze, tak ešte sa posťažuj nejak, nech ti dakto pomoze... preboha sak to sa neda vybrať nechapem tomu
zacni normalne slusne s nimi jednat, ak nieco posielas na dobierku tak ten dotycny to nema ako na poste vyzdvihnut bez zaplatenia, cize chyba je na strane posty, ako pisem najskor slusne pri okienku, ak sa nevies dohovorit z tetou pri okienku tak si nechaj zavolat veducu a ak ti ani ona neporadi tak doporuceny dopis na riaditelstvo plus si tam este zavolaj tak isto aj na pobocku posty kde si to posielal a plus k tomu spomen SOI a televiziu ono to dost pomaha aby sa problem zacal riesit
ak bol vypisany zly papier, tak jedine ze by si dal ty chybnu adresu svoju a sa mu to vratilo spat...za inu chybu by asi zodpovedala posta, keby nieco chybalo, maju to skontrolovat.
pripadne ze si napisal jeho adresu na ten sek, kde pises svoju, aby ti to mohlo prist spat. tym padom on to zaplatil akoby sebe. nebolo to tak ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
radšej teda už neposielaj...
ona je povinná za tú zásielku prebrať penize....a ak ich neprebrali, je to ich chyba
pripadne ze si napisal jeho adresu na ten sek, kde pises svoju, aby ti to mohlo prist spat. tym padom on to zaplatil akoby sebe. nebolo to tak ?