Postarali by ste sa o svoju polovičku ktorá trpí chorobou AIDS?
Boli by ste schopní, postarať sa o svojho partnera, ktorý je nakazený touto chorobou? Ostať pri ňom v tejto smrteľnej, a neuveriteľne sa prejavujúcej chorobe?
ak by som ho milovala tak hej.. asi.. neviem.. mozno by to po par rokoch opadlo ta laska a ked by sme nemali spolocne deti tak neviem co by ma pri nom este drzalo a kedze ma AIDS tak by sme deti asi nemali........................
a ak by som ho nemilovala tak neviem preco by som s nim mala byt
urcite ano..bolo by to tazke pre oboch ale nedokazal by som sa na seba pozriet potom viackrat do zrkadla keby som ju opustil...so s vojou polovickou treba byt v zlom aj v dobrom ak ju naozaj milujes
ja neviem....ale urcite by som sa nanho nevykaslala ....co by som mala povedat:"sorry ale mas AIDS takze sa tu maj a ja si balim kufre" ? ....co som na hlavu? ....takze odpoved znie nije....sice si to asi ani poriadne neuvedomujem ale aj tak NIE
No nahprv by som si zistila kt. kurva ho to nakazila ale nie vazne keby sa to stalo mojmu mimozemstanovi tak urcite s nim by som zostala aj keby ho kastrovali =D
samozrejme, že áno.... osobne nevidím rozdiel medzi AIDS či rakovinou - je to choroba ako každá iná.... a nakaziť sa dá rôznymi spôsobmi, nie len pohlavným stykom
mám z HIV/AIDS hrôzu a asi by som sa príliš bála o ten svoj život.
a záležalo by na tom, koľko by sme spolu boli, ako by sa nakazil (je rozdiel či mal sex s nejakou kurvou čo ho nakazila, alebo prišiel nešťastne do styku s infikovanou krvou), či by bol ku mne úprimný okamžite, atď, atď.
Utiekla by som od takého človeka čo najďalej, nech už by to bol ktokoľvek a nikdy by som sa ani nedotkla ničoho, čoho sa dotkol, nikdy nevieš, či sa náhodou neporanil a či sa neporaníš ty. Ako tá v CSI NY.
AIDS sa da dostať veľmi ľahko, zaplať Pánboh že nie u nas na Slovensku, ale ak by to bol dobrý známi, tak by som mu pomáhal akoby sa dalo.........
s AIDS -com niektorý žijú 30 rokov a nevedia o tom! až lekári na to prídu, začnu dotyčného liečiť a vtedy sa začína organizmuť brániť a začína zomierať, je to bohužial tak, radšej k tomu doktorovi ani nechodiť!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak by som ho milovala tak hej.. asi.. neviem.. mozno by to po par rokoch opadlo ta laska a ked by sme nemali spolocne deti tak neviem co by ma pri nom este drzalo a kedze ma AIDS tak by sme deti asi nemali........................
a ak by som ho nemilovala tak neviem preco by som s nim mala byt
A ako ťa to napadlo?
fakt neviem, čo by som robila.
@tragicgirl ak si videla miniseriál Anjeli v Amerike tak vieš. Ale v podstate... je to normálna otázka. Ľuďom sa to stáva každý deň.
fakt neviem.
mám z HIV/AIDS hrôzu a asi by som sa príliš bála o ten svoj život.
a záležalo by na tom, koľko by sme spolu boli, ako by sa nakazil (je rozdiel či mal sex s nejakou kurvou čo ho nakazila, alebo prišiel nešťastne do styku s infikovanou krvou), či by bol ku mne úprimný okamžite, atď, atď.
Ti co so 100% istotou dokazu tvrdit, ze by s takym clovekom ostali tak su obycajni pokrytci. Huste reci vie mat kazdy, realita je vsak castokrat ina
s AIDS -com niektorý žijú 30 rokov a nevedia o tom! až lekári na to prídu, začnu dotyčného liečiť a vtedy sa začína organizmuť brániť a začína zomierať, je to bohužial tak, radšej k tomu doktorovi ani nechodiť!!!
Ak nie, tak by to určite nebola bezprostredná príčina, ale vplyvy by to vo vzťahu určite naďalej malo a ktovie, k čomu by to viedlo ...