Nemyslíte, že aj keď sme v 21. storočí, muži si o sebe myslia, že sú alfa a omega všetkého? A pritom jeden výskum dokázal, že muži sú o 3 roky pozadu. Ale stále sme brané len ako nič. ja si myslím, že sme si rovnocenný. Tak to predsa má byť! tak je to so
zeny niesu dikromonovane v nicom .. su prace vhodne pre zeny ktore im idu lepsie a ktore muzom ale ked pri pase zrobi zena menej ako muz preco ma dostat ten isty plat ? zase naopak ani mus nemoze dostat ten isty plat ked napr niekoho horsie ostriha .. zeny su utlacane v islame ale nie tu ..
@majo16 dobre ale netrep že deti dobre vsak mate rovnak rokov podla mna diskriminacia zien je skorej v zaostalejsich krajinach, tu praveze ani ne, ale mozno mala nejaky zly zazitok a teraz si potrebuje vybiť nervy
@lenkaska1 ale ja nesúdim ľudí podľa veku ale podľa toho čo píšu .. a z tohto som usúdil že dievča kuká moc telku alebo počúva babičku ktorá jej hovorí že muži sú zlo a že nech sa s nimi nikdy nedá dokopy
@semhamforas no rozhodla som sa este reagovať na toto ,,skúšky do armády alebo polície. Ženy tam majú fyzické skúšky podstatne ľahšie." ženy tam maju skusky lahsie, asi preto lebo muži su ovela silnejsi, no proste ženy nie su vobec tak fyzicky zdatne jak muži
@majo16 ja viem ale napaci sa mi ked niekto hovori deti.. no neviem pochybujem že by ju babička presvedcila k takemuto dačomu podla mna asi nejaky chalan jej dal kopacky alebo ja nwm skor nejaky zazitok
@semhamforas ..ty na co riesis ci sa zeny policajtky vedia udrzat na hrazde??? zeny v tejto sfere maju inu funkciu a su to skor veci napriklad vypocuvanie zeny po znasilneni alebo co sa tyka tychto veci...tak neviem co tu o hrazde kecas ako keby to bola priorita policajneho zboru alebo co ...ako keby udrzanim na hrazde sa zmenil cely system co sa tyka policie
Sú oblasti, v ktorých sú vo všeobecnosti lepší muži a oblasti, v ktorých sú lepšie ženy. Kvalita týchto vlastností by mala byť rovnocenná, lebo sú pre život rovnako dôležité. Ženská rovnoprávnosť sa síce udiala v právnej rovine, na skutočnú realizáciu si však treba asi ešte chvíľu počkať.
dievca zobud sa. Nie sme rovnoceni a nikdy nebudeme a to je v sulade s prirodou. Cim skor to pochopis tym lepsie pre teba. Muzi su inak stavani ako zeny. Maju ine fyzicke predispozicie a preto su stavani na inu pracu ako zeny. Dokazu napriklad lepsie znasat zatazove situace dlhsie ich vydrzat a lepsie riesit. Preto su aj lepsi soferi, lebo ked sa nieco doserie, vedia si zachovat chladnu hlavu a rychlo sa rozhodnut, kdezto to dokaze velmi malo zien. Ine je ze viac riskuju, a te blbe statistiky ze zeny su lepsie soferky su sprostosti, lebo sa to neda porovnat nakolko chodi neporovnatelne viac muzov na aute ako zien. Strasne sa zabavam na tychto babach co chcu byt silou mocou rovnocenne ale len tam, kde sa im to hodi. Napriklad rubat drevo do lesa by nechceli ist a ani do vojny.
a uznaj ze je to blbost. Vzdy ked chcete byt rovne muzom tak si poskodite. Nie je to tak davno co zeny nemuseli chodit do roboty ani pracovat len sa starat o detmi. Sice nemali mozno volebne pravo, ale co im chybalo. Mne by to napriklad vyhovovalo. Potom prisli sifrazetky ci ky fras a uz mate volebne pravo, ale musite zaroven aj pracovat a zaroven sa aj o deti starate.
A etse vzdy s touto rovnostou zacinaju zeny. Nikdy som nepocul ziadneho chlapa sa stazovat, ze preco zeny nemusia ist na vojensku sluzbu ( este vtedy ked bola povinna )
@semhamforas ..sak fajn kondicku na beh a silu nech maju ..ale neries to ze kolko sa preboha udrzi na hrazde ...ty tou nerozoberas celkovo fyzicku zdatnost ale nejaku hrazdu ... my muzi na toto mame lepsie predispozicie ...je to proste evolucne tak nechapem na co riesis take veci ..kazda policajtka by musela byt muzatka ...podla mna by sa skor malo riesit aby sa na policajnu akademiu neprijimali podla uplatkov ..a kolko debilov skonci tu skolu ....a pritom ...mam suseda ...vychodil polnohospodarsku univerzitu v nitre ..isiel na 6 tyzdnovy kurz a robi na kriminalitickom oddeleni cize ... skor by sa mali aketo veci riesit a nie podrbana hrazda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
To by malo byť naopak, všetky výdobytky techniky, ktoré využívaš vymysleli práve muži.
nevedia čo je to diskriminácia a utláčanie žien (vid moslimské krajiny) a ešte nás idú nazývať nejakými utláčatelmi a uberateľmi práv
Ale to je príroda.
máš tu rovnoprávnosť tak ju dodržiavaj vo wšetkých smeroch nie len v tom čo je výhodné pre teba
ostatné.........já nevím.............možno ešte málo žien vo vedení.......ale tak už máme premiérku, riaditeľku RTVS.....ministerky
hmm, samozrejme, že to nie je úplne rovnocenné, ale to má aj svoje výhody...muži sú tu na ťažkú fyzickú prácu a tak, nie?
a pokiaľ myslíš diskrimináciu žien, tak to si myslím, že minimálne v našej krajine už skoro vôbec nie je problémom
pozri sa co ma na svedomi vasa rovnost
» peniaze.pravda.sk/rovnost-muzov-a...
a uznaj ze je to blbost. Vzdy ked chcete byt rovne muzom tak si poskodite. Nie je to tak davno co zeny nemuseli chodit do roboty ani pracovat len sa starat o detmi. Sice nemali mozno volebne pravo, ale co im chybalo. Mne by to napriklad vyhovovalo. Potom prisli sifrazetky ci ky fras a uz mate volebne pravo, ale musite zaroven aj pracovat a zaroven sa aj o deti starate.
A etse vzdy s touto rovnostou zacinaju zeny. Nikdy som nepocul ziadneho chlapa sa stazovat, ze preco zeny nemusia ist na vojensku sluzbu ( este vtedy ked bola povinna )
@flussica dufam, ze v tej agenture maju take inteligentne a krasne zeny ako na feministky.cz
Hoci keby si zacal hlasat, ze si feminisTA, tak ktovie . Len ci to existuje ...
asi chápem, že ťa niečo naštvalo.. ale asi práve toto fórum to nevyriešilo..