Neviem,či tu už takáto diskusia je ale prvá vec čo ma dnes nasrala,je ten kktský presun času zo zimného na letný.Jednoducho sa pár dementov niekde v Bruseli ktorí si dvíhajú šunky kedy chcú rozhodlo,že sa nimi bude riadit celá Europa.Ved to je zvrátené!!
a o co ti ide? Mne to vobec nevadi. A aspon nebude 7 hodin a este vidno. ja som rad, ze konecne sa mozem poriane orientovat podla slnka. Tak aspon viem kolko je hodin.
boze zasa musim menit cas,menej si pospim a to ma netesi a suhlasim s tym,ze ked oni v Bruseli nemaju co robit a vymyslaju hovadiny tak nech si to vymyslaju úpre seba a nie aby sme mi za nimi skackali jak daki dilinovia......
Kasko a ty máš doma slnečné hodiny?Tu sa nejedná len čisto o mna lebo ja až taký problém s biorytmom nemám ale tu ide o ostatných.Mám kamarata,ktorý vždy ked posuvaju čas má dosť vážne problémy so zdravím,pretože jeho organizmus bol navyknutý vždy na niečo iné.
Ano auroka mam doma slnecne hodiny a viem sa tomu prisposobyt. nemam s tym problem a nebudem spat o hodinu neskorsie to je hlupost. Teraz zo soboty na nedelu sme sapali o hodinu menej. A ludia maju depresie nie koli tomu ze sa meni cas. to je podla man hlupost. Co sa zmenilo? no malo byt terazt o hoinu menej. pride pondelok a zasa je vsetko v norme. Vsak kazdy sa vie rychlo prispoosbit. Si pripadam ak v dobe ladovej kde na kazdy podnet vyvolal u urcitych jedincov psychicku traumu.
Nech kazdy neprehana. Uz ste si mohli zvyknut nie?
Kasko pre niekoho je fakt problem sa prisposobit, milujem ked je nejaky zadubenec presvedceny o tom ze vsetci dokazu to co dokaze on.
Pre kazdeho je problem nieco ine a pre mna je kurva velky problem akceptovat to ze sa dokaze menit taka vec ako je cas. Budim sa tak ako som navyknuty a nie o hodinu skor alebo neskor.
Dazzlera pocitali pocitali a zistili ze kvoli svetlu sa ajtak hovno elektriny usetri dokopy takze to naozaj nema zmysel.
zebedeus tak si si to aj sam teraz napisal. Podla mna je chyba v tom, ze sa to nevie. Ke si poviem, ze sa neviem prisposobyt zmene vasu tak sa enviem. Ked si poviem, ze ma neco boli tak ma boli. Clvoek si dakedy vyvolava choroby sam a je to aj vedecky dokazane.
jedna nevyhoda je len v tom, ze mam o 1 hdoinu menej. Ale ako nahle pirde pondelok je vsetk tak ako bolo pred tym.
Takze ked si vseci povedia vsetko je v pohode tak je v pohode. Ale ked si niekto povie vnutorne, ze neviem tak neviem. A nie som zadubenec. proste si to myslim Kazdy ma inu pravdu. Ale nedjem tu vasu krityzovat.
Ja sa môžem vysrať na hodinový posun. Keby bol posun napr. o 10 hodín, potom by som frflala. Že sa ti chce tým vôbec zaoberať. Uč sa radšej alebo čo...
zabeus, pochop ze keby sa cas neprestavil, tak vstanes ked uz svieti slnko, ides do roboty, a ku koncu napr. 12 hodinovej sluzby sa musi svietit... po presunuti vstanes ked ete slnko nevyslo, kym prides do roboty akurat bude vychadzat a ked z nej budes odchadzat tak bude zapadat a menej sa svieti... vzniklo to tesne po druhej svetovej, vtedy to opodstatnenie malo, teraz uz svetlo nespotrebuje tolko energie, skor kompy atd...som pocul ze sa usetri asi tak 0,01% energie, co je dost bezviznamne ako pre spolocnosti tak aj pre stat... uvazovalo sa o zruseni tohoto zakona (mimochodom o tom rozhoduje slovenska vlada a nie brusel, a zda sa mi ze nie vsade v europe prestavuju cas) ale zatial ete plati...osobne mi to vadi asi tak tyzden, potom mi je to dost ze jedno...
no mne to prekaza v ten den uplne to doserie moj harmonogram a nic nestiham.... ale na druhy den to uz je v poho spat vela nepotrebujem takze po tejto stranke mi to nikdy nevadilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nech kazdy neprehana. Uz ste si mohli zvyknut nie?
ale podla mna je to neprijemne...
Pre kazdeho je problem nieco ine a pre mna je kurva velky problem akceptovat to ze sa dokaze menit taka vec ako je cas. Budim sa tak ako som navyknuty a nie o hodinu skor alebo neskor.
Dazzlera pocitali pocitali a zistili ze kvoli svetlu sa ajtak hovno elektriny usetri dokopy takze to naozaj nema zmysel.
jedna nevyhoda je len v tom, ze mam o 1 hdoinu menej. Ale ako nahle pirde pondelok je vsetk tak ako bolo pred tym.
Takze ked si vseci povedia vsetko je v pohode tak je v pohode. Ale ked si niekto povie vnutorne, ze neviem tak neviem. A nie som zadubenec. proste si to myslim Kazdy ma inu pravdu. Ale nedjem tu vasu krityzovat.
ale nevadilo by mi, keby to zrušili...
btw Kasko, to ze sa mozes konecne orientovat podla slnka je kusa blbost, pretoze ZIMNY cas je ten pravy