Je to super , milujem letny cas , naco by mi bolo keby slnko vychdzalo o hodinu skor ? takto si mozem ist zahrat futbal/hokejbal/basket/tenis este aj o desiatej vecer a je vidno *no1* popripadne ine letne aktivity ... skvely napad ! a neviem ako vam , ja si zmenu casu ani nevsimnem ,,,
Bolo to zavedené dávno. Preto, aby sa šetril vosk, nakoľko sa v tej dobe ešte svietilo sviečkami.
No úspora v súčasnosti je len minimálna a posun má navyše zlý dopad na ľudskú psychiku. Počul som, že v roku 2011 už nemal byť nastavený letný čas. Alebo to bude posledná zmena času???
Iste sú z posunu nadšení tí, čo dnes majú nočnú. Ak im to zamestnávateľ nestrhne na mzde.
debilina uplna..nema to ziaden vyznam..mam napad vsetci si posuvajme cas uz o 2-3tyzdne skor,takze kym sa bude naozaj posuvat nas organizmus si uz zvykne....hehe ja tak prekypujem mudrostou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ci nie?
@3
nijak významné oproti problémom, čo to spôsobuje
Jurčovič ti to tu pekné vysvetlí od 38 minúty
» televizia.joj.sk/tv-archiv/novin...
No úspora v súčasnosti je len minimálna a posun má navyše zlý dopad na ľudskú psychiku. Počul som, že v roku 2011 už nemal byť nastavený letný čas. Alebo to bude posledná zmena času???
Iste sú z posunu nadšení tí, čo dnes majú nočnú. Ak im to zamestnávateľ nestrhne na mzde.