Túto logickú hádanku údajne vymyslel Albert Einstein a údajne ho 98% ľudí vôbec nevyrieši.
Je rada piatich domov, pričom každý má inú farbu. V týchto domoch žije päť ľudí rôznych národností. Každý z nich chová iné zviera, rád pije iný nápoj a fajčí
tak treba si zas uvedomit ze 2% z 6,5 miliardy ludi nie je nejake zanedbatelne cislo. treba si napriklad odpocitat negramotnych ludi, ktori by si to ani precitat nevedeli a tak. sprostych je dost na svete
pamätám si, že kedysi dávno som to riešila a vyriešila. a to som vtedy mala tuším 12 rokov, veď ako zakladateľka fóra. neni to ťažké. a dokáže to vyriešiť viac ľudí...2% by znamenalo len ľudia s IQ nad 130 a viem, že to vyriešili aj ľudia s nižšou inteligenciou...
ano, je to stare ja som to nasla na dvoch strankach tak som to dala sem, ale asi to bolo uz aj tu... nechcelo sa mi prehrabavat sa vo vsetkych tych temach.... ved to mozu zrusit... asi to aj dakto urobi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2% ani nahodou
Mne sa to teraz nechce riešiť, je skoro ráno, tak som ešte ospalý, možno sa na to poobede pozriem.
a uz som to aj ja vyriesil, na matike nam to profesorka dala...
DAN: druhy dom modrej farby, fajci cigarety BLEND, pije caj a chova kone
BRIT: treti dom cervenej farby, fajci cigarety PALL MALL, pije mlieko a chova vtaka
NEMEC: stvrty dom zelenej farby, fajci cigarety PRINCE, pije kavu a chova rybicky
SVE piaty dom bielej farby, fajci cigarety BLUE MASTER, pije pivo a chova psa
__________________________________________________________________________________
spravna odpoved je: rybicky chova NEMEC