Ahojte, mám 16 rokov a bolo by na čase nájsť si nejakú babu..no mám tu menší problém kedže sa hanbím alebo bojím osloviť dievča...ide skôr o strach s odpovede..nie som atlét ani nejaký sumo bojovník..ale som pri sebe ..za Vaše odpovede vopred ďakujem
počúvaj, nie si prvý ani posledný, čo nie je filmová hviezda a nielen tie sa párujú, ako môžeš každý deň okolo seba vidieť. až si s nejakou budeš rozumieť, bude jej jedno, či si atlét.... a sto ľudí, sto chutí.
Hehe ty maš problééémy .... súhlasím že podľa maš ešte čas ... pretože s vlastnej skúsenosti hovoríím že ked sa potom v láske sklameš tak budeš lutovať .... ale to nieje zasa hmmmmm ... akoby som povedala dôvod aby si sa vyhybal dievčatám ale podľa mňa maš to nechať na osud.
nechcem byť hnusná, ale takto ti poviem...ja by som nikdy nechodila s chalanom, ktorý sa niekam ponáhľa a "ulovil" by ma iba preto, že chce vzťah...do toho sa nedá hrnúť...keď to príde, tak to príde... a ani sa nenazdáš ako a možno budeš stáť pred kňazom/notárom a hovoriť nejakej dáme svoje -ÁNO-...
a ešte taký malý detail...nikdy nikto nepovedal, že chlap musí mať postavu ako filmová hviezda, ale ak si sám uvedomuješ, že si "pri sebe" a vadí ti to, tak prečo s tým niečo neurobíš? a možno pri tom stretneš tú pravú..
buď rád, že sa hanbíš.....baby si ťa najdu a budeš mať po chlebe, slobode, peniazoch a stane sa z teba otrok ženy, doma sed, zarábač peňazí a tichý človek lebo budeš musieť držať hubu.............filip
a ak si teraz myslíš, že nemám pravdu!.tak za 15 rokov si na mňa spomenieš.....
času máš ešte doooosť a treba sa len prekonať a aj keby to nedopadlo najdokonalejšie, tak to nevadí, čim budeš mať viac skúseností tým lepšie ...ja tiež stresujem, keď mám niekoho osloviť ale keď už oslovím, je to v pohodčke
hlavne by som chcela podotknut aby si nemal prihnane velke naroky ... vecsinou praveze tí " pekní" ludia maju problem si udrzat vztah.. takze ostanme pri zemy a hladajme si radsej tych skaredych a vernych , ako peknych a nevernych
nie je vôbec načase ....nájsť si niekoho ..ja som mala prvého frajera v 17,5 rokoch .....čiže máš ešte čas ..nenáhli to zbytočne ....lebo potom to môžeš ľutovať ....užívaj si to čakanie na tú pravú láska príde ,keď to budeš najmenej čakať
ak sa ti niekto páči, tak nič iné nepotrebuješ len buď sám sebou, daj si len pozor ako začneš, skús si niečo pripraviť dopredu, pár viet...ale keď chceš niekoho len preto že by sa patrilo, tak si myslím že to skoro určite nebude ono ak aj niečo začneš. Musíš myslieť najprv na toho druhého...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
počúvaj, nie si prvý ani posledný, čo nie je filmová hviezda a nielen tie sa párujú, ako môžeš každý deň okolo seba vidieť. až si s nejakou budeš rozumieť, bude jej jedno, či si atlét.... a sto ľudí, sto chutí.
ved si pozri predchadzajucich 7646553358887655 tem s tymto problemom a vyber si najlepsie riesenie.
a ešte taký malý detail...nikdy nikto nepovedal, že chlap musí mať postavu ako filmová hviezda, ale ak si sám uvedomuješ, že si "pri sebe" a vadí ti to, tak prečo s tým niečo neurobíš? a možno pri tom stretneš tú pravú..
neurazam, lem mu vysvetlujem ze postava nema nic spolocne s citmy...
buď rád, že sa hanbíš.....baby si ťa najdu a budeš mať po chlebe, slobode, peniazoch a stane sa z teba otrok ženy, doma sed, zarábač peňazí a tichý človek lebo budeš musieť držať hubu.............filip
a ak si teraz myslíš, že nemám pravdu!.tak za 15 rokov si na mňa spomenieš.....
!
..kvak..
ak sa ti niekto páči, tak nič iné nepotrebuješ len buď sám sebou, daj si len pozor ako začneš, skús si niečo pripraviť dopredu, pár viet...ale keď chceš niekoho len preto že by sa patrilo, tak si myslím že to skoro určite nebude ono ak aj niečo začneš. Musíš myslieť najprv na toho druhého...
súhlasím s tebou. Vo vzťahu ide o to aby človek myslel na toho druhého...na veci treba dozrieť...
..kvak..
Tak som ti napísal tam vyššie malý "návod" ako začať, ostatné je na tebe...
lol
mega noob dala by som ti ban na secko keby som mohla.
On nikde nepovedal, ze hra onlinovky