pokúsim sato zhrnut co najkratsie. Zpacil sa mi jeden chlap, vybehli sme vonku na pivo, par krat som bola u neho doma a v praci, spali sme spolu. Po prvom stretnuti som ho pobozkala, no sam inicioval druhe kde mi ale povedal ze nechce a nemoze mat teraz v
pokúsim sato zhrnut co najkratsie. Zpacil sa mi jeden chlap, vybehli sme vonku na pivo, par krat som bola u neho doma a v praci, spali sme spolu. Po prvom stretnuti som ho pobozkala, no sam inicioval druhe kde mi ale povedal ze nechce a nemoze mat teraz vztah kvoli osobnym a rodinnym vaznym problemom zeby do toho nevedel nic investovat...ja som mu na to stale tvrdila ze sa chcem len o niekoho starat a ze ja vztahy neberiem ako automaticke dovody k zavazkom...napriek tomu sa to nejaku dobu tahalo a a raz som sa po spolocnej noci opytala ak to teda je ci sa jeho postoje nezmenili a ako ma teda berie...na to m zopakoval to iste, ze on vztah mat nemoze...Stretavanie nebolo iba o sexe, staral sa o to ako sa mam rozpravali sme sa zajimal sa...po tom incidente som mu povedala ze bude lepsie ked sa dalej nebudeme kontaktovat ze mi to ublizuje, nech mi da cas a raz niekedy mozme skocit vonku na pivo...po troch mesiacoch som sa mu ozvala s prosbou o pomoc, ochotne prisiel a poradil, vypocul ma naco som cely cas citila ze ho fyzicky pritahujem ze ma vnima ako zenu...pisali sme si dalej a zas ma utesoval do coho zakomponoval vetu... "nechyba ti nahodou niekto kto bude s tebou, bude pri tebe, kto ta pohladi ?"... pritom islo o pracovne problemy a od neho by som taku otazku necakala...dalej sme sa bavili az debata sklzla ku sexualnym narazkam v podstate aj spominal veci co sa udiali odlahcenou formou, pozval ma na film s tym ze vzapeti tvrdil ze to nie je asi vhodne...a celkovo to bolo take jemne flirtovanie...nerada by som sa sklamala, v kutiku duse nejak dufam ze za tie tri mesiace si problemy vyriesil, tou zvlastnou otazkou chcel dat nieco najavo a mozno to je teraz nejaka sanca...na druhu strane sa bojim ze som len extremne naivna...inak sa dalej stara a zaujima, pocuva ma rad mi pomaha, je to hodny clovek...i ked sa predtym choval ako zmrd...nerada by som sa zase dostala do pozicie slecny kamartky na sex...nejake rady ? opakujem naozaj to nie je nejky zmrd, je to inteligentny chlap, nestrieda zenske ako ponozky, bol sam dlhu dobu a zrejme aj teraz je...
@toutestpossible preco si nanho majetnicka? preco ho citovo vydieras? sluboval ti nieco? Ak nie tak od toho ani nic necakaj, obidvaja ste dospeli slobodni ludia tak, naco to pekne co ste spolu zazili kazit vztahom?
keby to bol vhodny chlap na nieco vazne tak si si tym ista uz hned od zaciatku a obidvaja citite to iste chcete byt co najviac spolu a nerobite si navzajom drahoty. ak ti ide o vztah musis hladat inde.
To ked povedal ze to nie je asi vhodne, myslel zrejme tak, ze sa chce po filme s tebou vyspat ale vie, ze ty by si si od toho slubovala nieco viac...takze no zial je to krute ale wake up, chlapi ked nechcu vztah tak castokrat je to preto ze cakaju, mozno podvedome, na nieco dokonalejsie..vyhovuje mu ta mat zatial nablizku a ty naivne dufas, ze si za ten cas uvedomil tvoju hodnotu ale to, zialbohu, je skor utopia
Ale stretni sa s nim jasne, aspon uvidis lebo toto su len domnienky a kym sa nestretnete tak domnienkami aj ostanu. ale nevyspala by som sa s nim zas len tak, keby ma to nicilo tak ako ta to nici podla toho co popisujes,kym by tam neboli nejake vacsie naznaky ze to neni zas len o tomco predtym
@lukaso121 skusim to....
Mladá spoznala zmrda, ten ju pretiahol ale povedal jej že viac ako seks od nej nechce....tak povedala ze daju pauzu...po 3 mesiacoch sa zas nejako skontaktovali zas ju vola na film a ona dufa ze uz nieje zmrd ze ju chce na vztahchkg neviem necital som to moc ale taketo cosi proste tagy: zmrd, uz nieje zmrd, sex, vztah, nic, nieco? Mozno, neviem, kokotina... V skratke
@Randal preco by bol zmrd? On je slobodny clovek a ma pravo zit svoj zivot ako chce. Ja ho plne chapem, nechce vztah, potrebuje slobodu, nic jej neslubil a ona ho citovo vydiera.
Prečo si niektoré ženy takéto kktiny vsugerujú pamataj to ako ty niečo vnímaš neznamená, že to tak chlap vníma a často je to úplný opak ako si to ty myslíš a vnímaš...
proste buď racionálna...
Resp. dozrej vekom, lebo si myslím, že je nezrelé a neskúsené takto prehnane rozpisovať, prežívať a nevedieť si dať rady....
ale sak pisala,ze sa o nu zaujimal,ze neslo len o sex,v takom pripade ste vztah mali,len on to tak nenazyval,asi chce existovat bez nejakych vybavovaciek.jednoducho zit,ak by som ho mala rada,dalej by som sa s nim stretavala,tiez som skor za to,ze spravanie hovori co a ako je,netreba to nejak pomenovat...
v jednej veci s tebou suhlasim a sice v tom, ze je inteligentny. blbec by veru nevymyslel takto sikovny sposob, ako si zariadit babu na sex bez toho, aby ona vedela, ze je babou na sex
tak trochen nevie co chce...doriti ked mam problemy v rodine a praci, preco by som nemohol mat vztah? aj ked obmedzeny ale predsa ved predsa ak to ten druhy nedokaze tolerovat, tak mi ho ani netreba....
Až teraz som dočítal záver ako môžeš tvrdiť, že nie je zmrd?
Aj kamarát každej sa sťažuje o tom ako sa rozišiel, ako má zlomené srdce a hľadá niečo viac len chce ísť na to ale pomaly nech sa nesklame a omáčky ..Pritom pravidelne strieda ženy o 106
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mladá spoznala zmrda, ten ju pretiahol ale povedal jej že viac ako seks od nej nechce....tak povedala ze daju pauzu...po 3 mesiacoch sa zas nejako skontaktovali zas ju vola na film a ona dufa ze uz nieje zmrd ze ju chce na vztahchkg neviem necital som to moc ale taketo cosi proste tagy: zmrd, uz nieje zmrd, sex, vztah, nic, nieco? Mozno, neviem, kokotina... V skratke
proste buď racionálna...
Resp. dozrej vekom, lebo si myslím, že je nezrelé a neskúsené takto prehnane rozpisovať, prežívať a nevedieť si dať rady....
a k veci..kašli na to...asi ťa chce len ako fwb..tak buď to prijmeš alebo to ukonči a nerob si zle.
Aj kamarát každej sa sťažuje o tom ako sa rozišiel, ako má zlomené srdce a hľadá niečo viac len chce ísť na to ale pomaly nech sa nesklame a omáčky ..Pritom pravidelne strieda ženy o 106