my tiez nemame povolene zvierata,ale viem ze jedna baba na nasej chodbe mala..ked chodila po izbach kontrola,vzdy sa tam zamkla ono vlastne ju uz vraj z toho intraku tento tyzden vyhodili,pre viacero prestupkov ..ale inak asi nemozu byt
@Athelasil vezmi si ju tam, pokial nebudes byvat s bonzakmi, nebude to problem.. ja som prespaval na intrakoch zdarma bez kohokolvek vedomia a problem nebol
ja tu macku este nemam,to budem mat macku od kamosky,ale ona je este mala a je pri mame, lenze nemozem si tu macku vziat ak mi to intrak nedovoli, lebo doma moct byt nemoze...ja sa popytam,zatial ma prijali len na zalohovu VŠ,este uvidim. Drzte palce!
@athelasil - no neviem, to asi ťažko. ak sa už nebudeme baviť len o nariadeniach ktoré málokto dodržiava, ide hlavne o to, že ak ideš prvý rok na VŠ, tak zriedka kedy si môžeš vybrať spolubývajúcich na izbe, no a problém by som videla hlavne v nich...
teda nechcem byť hnusná, ale ja ak by mi niekto dovliekol na izbu mačku s tým, že tam bude reálne žiť, tak okamžite s tým idem niečo robiť. takže...
odporucam potkana keby sa nekto pytal ze co to znamena, tak poviete ze sa tam akurat priplietol a myslim ze na vetsine intrakov budes mat o zvieratka postarane
ja by som tiež chcela strašne mačičku ale naši mi ju nechcú dovoliť pretože vraj kto sa o ňu postará keďže idem už tiež na výšku, tak som jej povedala že si vezmem na intrák a tiež rozmýšľam ako ju tam prepašovať
intráky sú divočina takže pre dobro tej mačky ju tam ani neťahaj...mačka neni rada keď je zamknutá v izbe...a taký vyhladovaný prepitý študentský mozog a mačka je dosť krutá predstava alebo príjemné teplé jedlo po dlhom čase
xhtml:a ty si ake zvieratko?..ale inak my smelmali take pripady co mali na izbach aj havinkov malickych a myskla skrecky potkany a tak...ako ak mas podmienky nato aby tam bola a nehrozi jej ze ju niekto na intraku pristupy pricvikne do dveri ..
ako ja by som to tiez bral ale mimame taku malu ibu a este som ajs karavmi na izbe co by to chuda asi umucili. ked sa spytat tak ti to nepovolia to je iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja tu macku este nemam,to budem mat macku od kamosky,ale ona je este mala a je pri mame, lenze nemozem si tu macku vziat ak mi to intrak nedovoli, lebo doma moct byt nemoze...ja sa popytam,zatial ma prijali len na zalohovu VŠ,este uvidim. Drzte palce!
teda nechcem byť hnusná, ale ja ak by mi niekto dovliekol na izbu mačku s tým, že tam bude reálne žiť, tak okamžite s tým idem niečo robiť. takže...
intráky sú divočina takže pre dobro tej mačky ju tam ani neťahaj...mačka neni rada keď je zamknutá v izbe...a taký vyhladovaný prepitý študentský mozog a mačka je dosť krutá predstava alebo príjemné teplé jedlo po dlhom čase
nehovoril som o tebe ale o tvojich spoluinternátnikoch...veď sa prebudíš z tej romantickej predstave o stave a pomeroch na intrákoch...
ja chlastám aj mám dosť dobré známky
ako ja by som to tiez bral ale mimame taku malu ibu a este som ajs karavmi na izbe co by to chuda asi umucili. ked sa spytat tak ti to nepovolia to je iste