Čaute birdzáci. Mám taký problém s pc konkrétne s nejakým vírus ktorý vždy eset zachytí ( je to trójsky kôň) keď zapnem youtube naskočí mi infiltrácia a je to tam vymazal som ho a zase keď zapnem youtube opäť to naskočí aj keď zapnem iné video stále. ďaku
myslim, ze tytrubka hadzal aj mne nejaky. pozri pokial je na stranke, alebo aj v pc ale nod ti ho zablokuje/vymaze/da do karanteny a nemas ho v RAMke tak pohoda
Mne robilo istú dobu niečo podobné... ale iba keď som zapol Google Chrome. Vtedy som to tam musel odklikávať, že OK a tak som tam dal aj to, že už nezobrazovať.
A odvtedy som už preinštalovával Windows, už je to v pohode.
@etelnair Tak zvyčajne keď si stiahnem nejaký súbor a dám ho očekovať sem » www.virustotal.com/... tak ostatné antiviraky mi ukážu že je tam nejaký malware abo trojan ale eset skoro nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
myslim, ze tytrubka hadzal aj mne nejaky. pozri pokial je na stranke, alebo aj v pc ale nod ti ho zablokuje/vymaze/da do karanteny a nemas ho v RAMke tak pohoda
A odvtedy som už preinštalovával Windows, už je to v pohode.
» en.kioskea.net/download/downlo...
» www.bleepingcomputer.com/download/combof...