mam windows vistu a ked nainstalujem neake hry alebo programy tak pri niektorych mi vypisuje ze program.exe prestal pracovat a vobec sa nespusti.neviete ako na to?za pomoc dakujem
hrt11 ... ja som sice pocitacovy antitalent, ale tiez ked som instalovala hry tak to neficalo, pokial som instalovala na Ccko... ak mas disk rozdeleny na Ccko a Dcko, tak instaluj na Dcko a malo by to ist... aspon mne to islo
musite uplne vypnut funkciu DEP.spustíte príkazový riadok ako administrator a tam zadate bcdedit /set {current} nx alwaysoff.po reštartovaní počítača mi funguje všetko tak jak má.supeeeer
Len upresnim ak by niekomu nesiel ten prikaz co sem hodil @hrt11 , ze DEP sa da vypnut aj v Control PanelSystem and SecuritySystem -> Advanced system settings -> PerformanceSettings -> Data Execution Prevention
Kazdopadne tato ochrana je defaultne nastavena len pre ms programy a sluzby, preto mi je zahadou, ze jej vypnutie ma vplyv na hru. (kazdopadne ak tvoj procesor nema podobnu ficuru priamo vstavanu, radsej by som ozelel hru, ako vypinat DEP)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vista.... ale tiež mám ten "problém"
Ak nepomoze, tak spust hru ako administrator (pravy klik->run as administrator)
@mrcionka vyskusam
musite uplne vypnut funkciu DEP.spustíte príkazový riadok ako administrator a tam zadate bcdedit /set {current} nx alwaysoff.po reštartovaní počítača mi funguje všetko tak jak má.supeeeer
riešenie = Asi iný WIN ...
Kazdopadne tato ochrana je defaultne nastavena len pre ms programy a sluzby, preto mi je zahadou, ze jej vypnutie ma vplyv na hru. (kazdopadne ak tvoj procesor nema podobnu ficuru priamo vstavanu, radsej by som ozelel hru, ako vypinat DEP)