cawte potrebujem pomoc s psp slim 3000 vraj sa neda flashnut ale moje je flashnute potrebujem poradit aky program potrebujem aby mi sli videa z youtube a hry z netu......dalej pojdu mi tam aj mp3 ci len mp4????prosiiim pomozte mi mam len 13 a neviem stym
psp 3000 sa neda flashnut natrvalo, funguje iba docasny downgrade ale ten sa iba nacita do ramky a po vypnuti psp sa samozrejme vymaze a musi sa nahodit znova...
A teraz k tomu co chces... na videa je jeden homebrew ale me to bohvieako nechcelo ist, a stejne je to blbost celkom zbytocna vec...
hry z netu ti pojdu ked si ich stiahnes napr na pspzone.sk a hodis ich do zlozky ISO na pametovke...
mp3 ti samozrejme pojdu staci ich dat do zlozky MUSIC a mp4 idu tiez a tie patria do zlozky VIDEO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ešteže mám 2000-ku a mám pokoj na duši. =D
» psp-forum.ic.cz/...
spýtaj sa tam, asi budú skôr vedieť poradiť
A teraz k tomu co chces... na videa je jeden homebrew ale me to bohvieako nechcelo ist, a stejne je to blbost celkom zbytocna vec...
hry z netu ti pojdu ked si ich stiahnes napr na pspzone.sk a hodis ich do zlozky ISO na pametovke...
mp3 ti samozrejme pojdu staci ich dat do zlozky MUSIC a mp4 idu tiez a tie patria do zlozky VIDEO
ak neco nevies kludne mi napis
psp 2000, doska do TA-088v2 > akykolvek fw = flashable (cez pandoru)
psp 2000, doska nad TA-088v2 (napr.TA-088v3) > fw do 5.03 = flashable.. (ChichHENom)
psp 3000, fw do 5.03 = flashable (ChichHENom)