@muf , @semhamforas tak 600€ by bolo fajn. Viac nedám. Okrem Simsu samozrejme budem na tom písať bakalárku,a budem to prevláčať kade -tade. @sandy114 o dva roky budem mať trošku iné starosti ako hrať sa Sims4 @interrupcio zíííráááš, čo? @freedomko to lenovo som si kúpila 4 roky dozadu, je to model 3000 N200 a chcem ho nechať babke doma, aby som jej mohla zo zahraničia volať.
do 600€ je veľmi veľký výber. Nakoľko ten sims spustí naozaj takmer každý notebook. No skúsim.
www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-3170ec-d184380.htm
Výhoda je rýchlejší HDD. No zasa dosť ľudí tvrdí že Paviliony sa kazia. V každom pripade, aj keby to bola pravda, hp majú dobrý a pomerne rýchli servis. A máš k tomu aj TV tuner ten sa môže niekedy hodiť.
www.alza.sk/lenovo-ideapad-g565-d229521.htm
Napríklad aj toto lenovo je ok. Má o trošku horší procesor a menšie otáčky ventilátoru + o 1 usb menej. No zasa aj cena je nižšia ale tebe určite stačí. I keď ten dizajn neni akurát naj.
@ork92 dúfam, že aj Mac raz bude, ale ja si naň ešte pár rôčkov počkám ale ak natrafíš na Mac z druhej ruky za 600€, prosím pekne, kľudne daj vedieť @semhamforas ďakujem Ti veľmi pekne! ten HP sa mi páči, vyzerá to dobre, no a ten TV tuner sa viac než zíde tiež...fakt dík!
a @freedomko aký máš problém/ komplex/alebo ako to nazvať? prečo do mňa rýpeš? nevieš si predstaviť, že by si mohla 16-ročná baba kúpiť notebook za svoje zarobené a ušetrené peniaze? lebo teba doteraz sponzorujú rodičia?
ked v 16r si mohla len ZACAT brigadovat... takze asi peniaze neboli tvoje a bolo to vreckove od rodicov cize kupila si za RODICOVSKE PENIAZE takze to vlastne kupili oni tebe len ti ukazali hodnotu penazi
a ja si kupujem vsetko sam cca od 13r z rodinnych dovodov
@ keď sa už ideme ,, pretekať´´ v tej samostatnosti a sebestačnosti, tak si teda vyhral, ja som brigádovať začala ,,až´´ v 15-tich, to máš pravdu...ale nekúpili mi notebook rodičia, kúpila som si ho sama ( tak ako 90% všetkého čo mám) za peniaze, ktoré som si cez celé letné prázdniny v Anglicku zarobila...
@freedomko brigádovať som začala v 15-tich, za dve letá som si zarobila na notebook, ktorý som si sama kúpila, keď som mala 16. Vreckové od rodičov som nikdy nedostávala, takže to neboli RODIČOVSKÉ PENIAZE. Ale uznávam, od 13-tich si nekupujem všetko sama, trvalo mi to o dva roky dlhšie ako Tebe, vyhral si!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
notebook sa dobry da zohnat aj za 600euro
ak chces niaku stylovu sracku s vykonom tak si priprav dvojnasobok
www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-3170ec-d184380.htm
Výhoda je rýchlejší HDD. No zasa dosť ľudí tvrdí že Paviliony sa kazia. V každom pripade, aj keby to bola pravda, hp majú dobrý a pomerne rýchli servis. A máš k tomu aj TV tuner ten sa môže niekedy hodiť.
www.alza.sk/lenovo-ideapad-g565-d229521.htm
Napríklad aj toto lenovo je ok. Má o trošku horší procesor a menšie otáčky ventilátoru + o 1 usb menej. No zasa aj cena je nižšia ale tebe určite stačí. I keď ten dizajn neni akurát naj.
a @freedomko aký máš problém/ komplex/alebo ako to nazvať? prečo do mňa rýpeš? nevieš si predstaviť, že by si mohla 16-ročná baba kúpiť notebook za svoje zarobené a ušetrené peniaze? lebo teba doteraz sponzorujú rodičia?
pri tom lenove som chcel napisat ze ma mensie otacky HDD samozrejme blba chyba no este som asi spal
ked v 16r si mohla len ZACAT brigadovat... takze asi peniaze neboli tvoje a bolo to vreckove od rodicov cize kupila si za RODICOVSKE PENIAZE takze to vlastne kupili oni tebe len ti ukazali hodnotu penazi
a ja si kupujem vsetko sam cca od 13r z rodinnych dovodov