Dneska v noci ked som sa zobudila som citila ako mi opuchà horná pera. Miesto opuchu bolo celkom vrelé. Teraz ráno mám napuchnutú celú hornú časť.Vyzerám ako nepodarená sestra Kučerenko...Nevie niekto čo by to mohlo byť? Nejaká alergia? :-|
jasný herpes, potieraj si to citrónom, alebo alkoholom, môže byť aj ocot ak nemáš, ale zas budeš smrdieť ako bzdoch...
ináč v lekárni ti dajú takú mastičku originál na to, len neviem ako sa volá, šak oni už vedia...
Ak sa ti to bude sirit aj na jazyk a krk , vtedy let k dr. ,potrebuješ antihistaminika , vlastne už teraz by som pre ne došla (pre istotu ) ak je to teda alergia
na herpes virumerz alebo herpesin. inak nic nepomaha. picoviny vo forme tych babkovskych rad su voloviny. alebo potom najlepsi je liek zovudex ale to je len na predpis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ináč v lekárni ti dajú takú mastičku originál na to, len neviem ako sa volá, šak oni už vedia...
A tiež môže ísť o veľmi neurčitú chorobu spôsobujúcu triašku, strach a hlien známu zatiaľ len ako Christianova choroba.