ahoj na domácu úlohu som dostal 4príklady z mechaniky :/ dúfam že sa nájde niekto kto mi s tým pomôže :
1.aké má auto zrýchlenie ??? ak v1 = 120km/h v2= 46km/h t=8sekúnd
2.akým krútiacim momentom musíme točiť guličku na špagátiku ak špagátik je dlhý 0
9.90€
Alebo proste pozri do učebnice. Ja som si totiž na stopiču istý, že si zatiaľ neskúšal nič iné pri riešení tejto domácej úlohy ako to jebnúť sem na birdz...
tak si myslíš zle prvé čo bolo bolo to že som si kukol celý môj zošit a skúšal rozmýšľať nad tým ako na to ale nešlo to potom som kukol do knihy a tam skoro som dačo našiel ale len skoro ale potom ked som sa na to lepšie kukol som si povedal že ma zabije že ej to strašná somarina čo robím lebo som počítal somariny tak potom som to dal sem aby sa našiel niekto kto to fakt vie a pomohol mi stým a potom som ešte surfoval po nete a aj surfujem no nič neviem nájsť akurát zrýchelnie som asi objavil čo som napísal ale aj to je asik blbosť ked som dal tm a ten 2hý príklad a spomenul do googla točivý moment tak samé autá a vypočet len z výkonom a taaak inak pomohlo by mi ak by mi niekto aj povedal že aký je dlhý ten kopec z príkladu 3. ked je vysoký 50metrov pod uhlom 25° :/ ja so mfakt z toho debil....
aky je dlhy kopec? to si uz robis srandu, ved to su zaklady goniometrie zo siedmej triedy zakladnej.
Miesto toho, ze tu cakas riesenia, skus napisat co a ako riesis a mozno sa dockas skorsej odpovede alebo usmernenia.
sorry ale toto fakt neviem ak to budem vedieť tak vypočítam celý príklad už len potrebujem vedieť tú dĺžku ,,, z matiky na základnej som nemal nič horšie ako 2 z matiky .....
@borovy to nie myslím si že skorej ja som nebol v škole keď to vysvetľoval pretože som veľa chýbal ale je dosť možne že dal inak postavený príklad no ani ten nemám tak že som tam asi nebol :/ ale učiteľ je dobrý ....
@rajzak ninčen preto že oni mali z písomky všetci 5ky a po ďalšie túto domácu úlohu som si vypýtal ja sám od neho aby som sa to naučil len som nečakal že ma to až tak zaskočí
@jently Nuž ja teda nie som žiadny macher na vzorce, skôr si nie som schopný žiadny zapamätať, ale takéto veci som si vedel v knihách nájsť, myslím, že konkrétne zrýchlenie bolo ešte v našich storočných učebniciach dostatočne vysvetlené a krútiaci moment tiež. Možno si tam len letmo nazrel, no ktovie, nezdá sa mi to pravdu ti poviem, mám pamäť na takéto pičoviny takže som presvedčený, že v tých knihách boli minimálne prvé dve veci dostatočne vysvetlené, ale ak v nich len hladáš vzorec tak tým sa to asi nenaučíš.
Druhá vec, radšej si popros od toho profesora najprv vysvetlenie látky až potom vzorce? Či som niečo zle pochopil na tom?
neviem (((((((( to prvé na čom som sa smial je asi dobre a ked nie nechám to tak keď tu nikto nevie pomôcť len okolo toho obkecávať :/ Keby sa to nechcem naučiť tak si proste asi nevypýtam od učiteľa domácu úlohu vypýtal som si ju preto že na odpovede prídem z knižky a tak sa to aj naučím ale som to tam nenašiel keby mi to je ukradnuté tak to len odpíšem dáku vašu radu a zavriem to alebo ešte lepšie ani zošit neotvorím a som vonku nikde z kamarátmi v krčme ale ma to trápi a mrzý ma to moc že to neviem preto sa to chcem naučiť a chem vedieť ako na to len !!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo proste pozri do učebnice. Ja som si totiž na stopiču istý, že si zatiaľ neskúšal nič iné pri riešení tejto domácej úlohy ako to jebnúť sem na birdz...
Miesto toho, ze tu cakas riesenia, skus napisat co a ako riesis a mozno sa dockas skorsej odpovede alebo usmernenia.
Druhá vec, radšej si popros od toho profesora najprv vysvetlenie látky až potom vzorce? Či som niečo zle pochopil na tom?
ja ti poviem čarovné slovko : osnovy