Neviem ako si nafarbit vlasy na modro, kúpil som si farbu blue neon od direction a absolútne nič na modro mi nechytilo, nemá s tým niekto skúsenosti alebo rady kde som urobil chybu?
@emo12395 dobre ide profesionál (hah...) kúp si peroxid a melirovací prášok/ alebo blond farbou/ kaderníčka (s niekým kompetentným sa poraď) kt. to odfarbíš asi to bude lepšie na 2-3 krát osobne z bledšej farby ako tvojej som šla na svetlú a na to modrá a zostalo tam veľa odleskov oranžových a chytilo mi to na zeleno A keď budeš mať farbu vytiahnutú veselo daj modrú a pošli nám fotku
jóóój veď na tmavé ti to len tak nechytí
Nekupuj si peroxid, to ti zničí vlasy Kúp si v drogerii odfarbovač (nap. syos) ono je to tiež peroxid, ale je to jemnejšie, a až na to si daj modrú .
@smilerrr mne sa to nahodou celkom paci, ale teraz sa to dostava do mody, cize kaslem na to...asi by som na to kaslal aj tak, lebo kto so zdravym rozumom si da dobrovolne spravit sive vlasy...ale teraz mam aspon vyhovorku...ale zase byt na jeho mieste, nestazujem sa
Ako bolo spomenute, na tmave vlasy to nechyti, cize musis kupit peroxid a odfarbit si vlasy najskor na blond a az potom ti chyti ta modra farba. Ten peroxid je oproti samotnej farbe dost lacny, zozenies to za 3-4 eura. Staci to speroxidovat raz a potom uz len nanasat tu modru farbu, samozrejme.
@emo12395 tam je už zakladny navod, ze vlasy musia byt biele alebo blond aby to chytil
ja osobne som tri krat tahal na blond a potom dal modru ktora vydrzala okolo 10 dni a zmyla sa do zeleno zltej
nie na blond nie ... directions chytaju na zeleno cize musis ist uplne bielu takmer najlepsie by bolo aby si predtym este pouzil strieborny sampon parkrat ked to chces seriously modre
Odfarbit sa treba...kúp peroxid a melirovaci prášok...ak máš tmavé vlasy, tak si kúp peroxid 12%... Vyzere ti to hlavu..ale tak..pre krásu sa trpí
alebo chod ku kadernicke a nechaj to na ňu...
takto si zbytočne vyhodil prachy za tu modrú oh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nekupuj si peroxid, to ti zničí vlasy Kúp si v drogerii odfarbovač (nap. syos) ono je to tiež peroxid, ale je to jemnejšie, a až na to si daj modrú .
Ako bolo spomenute, na tmave vlasy to nechyti, cize musis kupit peroxid a odfarbit si vlasy najskor na blond a az potom ti chyti ta modra farba. Ten peroxid je oproti samotnej farbe dost lacny, zozenies to za 3-4 eura. Staci to speroxidovat raz a potom uz len nanasat tu modru farbu, samozrejme.
ja osobne som tri krat tahal na blond a potom dal modru ktora vydrzala okolo 10 dni a zmyla sa do zeleno zltej
alebo chod ku kadernicke a nechaj to na ňu...
takto si zbytočne vyhodil prachy za tu modrú oh...
mne by ani 12 tka jednorázovo nepomohla ...