POtrebujem poradiť ako si poriadne vybyť zlosť....
No takže mala som kamarata ktoreho som strašne mala rada aj sme spolu chodili kedysi...no ale časi sa menia a ja ho stale viac a viac nenavidim...ked ho v škole vidím to mi sice nerobi až taky problem ale ako nahle sa na mna pozrie mam take nervy najradše
Zaujimalo by ma preco ho nenavidis , ci nieco spravil , alebo ci ho chces rozdrapit len pre tvoje zenske menenie nazorov, popripade stavy z menstruacie.
ach ježíš! "no a ja mu predsda nemožem povedať že ho nenavidim lebo to by potom vyzeralo že ho naozaj chcem" ... WTF???!!! koľkokrát ja som už kamarátom, kamarátkam a vôbec ľuďom povedala, že ich nenávidím a žijem pozri, ak by si aj myslel, že ho "chceš" ty maj u pi*i nech ťa netrápi čo si myslí, ak ty si presvedčená o opaku... také problémy
nuz moja, mam pre teba zle spravy kazdy psycholog by ti povedal, ze na zaklade tvojho spravania je skoro iste ze ho chces. a ten hnev je z toho ze to potlacas..
inak som sa celkom pobavila.. mi to pripomenulo ked sa jeden moj ziacik (15) chvalil ze ma babu a ze planuju spolu buducnost a pod. a ked som sa ho spytala ako uz su dlho tak odpovedal "fuu, uz dlho.. 3 tyzdne.."
@zajko30 ...nie tvoj oco!! .... no tak po prvé o mesiac mam 15 ale tak nevadí....a ty čo trvrdia že ho chcem hmm dobra teoria ale nie naštastie nie...a je to trapne ked tu hovorite že o tyžden budem pisať že ho milujem ...vaše odpovede sa zakladajú na prikladoch tych ktorých možno poznáte vy..ale ani jeden z V8s nevie čo som si sním prežila ja...a aj kebyže mam 10 a chodím z niekým mysíž že to je len a len moja vec...a dnes je už iná generácia ako kedysi to musíte uznať...a neviem akože vy tu komentujete že : ty maš 13 a už si z dakym chodila? no akože vy ked ste mali 13 čo ste robili hrali ste sa z barbinami?? no tak..a ešte raz o mesiac mam 15...
@rebarborka život ti pripraví ešte veľa, veľa prekvapení, pre teba vlastne v oblasti lásky začína, láska je niečo prekrásne, musi však prísť spontanne a zakladať sa na obojstrannej toleranciií a pochopení..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@cocca-colla presne
pobavil som sa, dakujem
@3 veď sa ani nedivím.
Inak poradiť ti neviem, asi najskorej nejaký box, alebo voodoo panáčika.
inak som sa celkom pobavila.. mi to pripomenulo ked sa jeden moj ziacik (15) chvalil ze ma babu a ze planuju spolu buducnost a pod. a ked som sa ho spytala ako uz su dlho tak odpovedal "fuu, uz dlho.. 3 tyzdne.."
Myslis, ze detske mysle nie su skutocne?
» hellgirl.animax-asia.com/...
pozr si » www.imdb.com/title/tt0076759...
a chces povedat ze zivot na inych planetach neexistuje?!