potrebujem nieco jednoduche, co sa da stiahnut z netu, okrem nera....nasla som ashampoo, aj som uz zvladla dat to napalit, tvarilo sa to ze napaluje, no vzdy po chvilke vyhodi nejaky problem, nieviem ho identifikovat..a pravdepodobne len chce aby som si s
pani, dakujem vam za rady ale potrebovala by som este jednu - zaregistrovala som sa sem dajme tomu 2 hodky dozadu za ucelom zistit si co najvhodnejsi napalovaci program, a dost dlho uz uvazujem o zruseni facebooku, a prave som zistila, ze ma pohltila dalsia socialna siet..ale aspon je efektivna..neviem sa tu este orientovat, a tieto vase komentare som obajvila len tak ze som si klikla na to svoje vytvorene forum.. myslela som ze mi to same oznami: ano niekto ti odpovedal.. funguje to tak alebo nie?
@tanicka111 no pokiaľ viem tak ťa to upozorní na úvodnej stránke iba ak ťa niekto označí tak ako napríklad ja na začiatku tohto komentára alebo ako matus123
tak tak, ashampoo je super vec, je free, a to co potebujes s prehladom zvladne..obcas mi vyhodi ziadost na aktualizaciu, ktora je platena a ja ju s prehladom vzdy odignorujem
@mikee no jo..na to som uz dosla, ale pisala som napriklad aj do inych for, ktore mi ponukalo na pravo a zaujali ma..no a ak si uz nepamatam ich nazvy a rada by som si ich este pozrela, aj ked ma tam nikto neoznacil, da sa to??
@tryptaminedream ze cd xp burner dokaze to iste co nero...mozno len co sa tyka napalovania...ale tie ostatne utilitky ktore ma v sebe nenahradi nic...nero je proste NAJ...hlavne sedmicka ktoru pouzivam doteraz...
ok tak 230 mb. cd xp burner ma 10 mb. a to nehovorim kolko zabera v ramke pri napalovani + kolko chobotin a procesov nainstaluje navyse. 7 bola este ok, ja som bol vzdy nerista, ale teraz je to uz smutocek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jednoduché, rýchle a prehľadné
nero je od verzie 6+ unava. postihnuta firma. cd xp burner je 10 mb soft, ktory vie robit to iste co nero.