mám malí problém... Nedávno ma nechal jeden chalan s ktorým som chodila 1,5 roka... Spoznali sme sa cez internet ... Postupom času som zisťovala o ňom rôzne veci ... najprv mal 13 a volal sa Palo potom mal 16 a zrazu sa volal Edo ... zrazu p
musíš sa rozhodovať podľa srdca.. ajkeď.. existuje láska cez internet? určite nie, pokiaľ si ľudia klamú..
a dokáže sa človek zamilovať do človeka, ktorého nepozná? láska na prvý pohľad? a je to vôbec láska, alebo niečo iné? skús si na tieto otázky odpovedať
omg 19 rocny chalan co sa vydava za 13 a potom za 16 rocneho, myslim ze by si mala za neho zabojovat, jemu urcite ide iba o tvoju dusu ktora ja ukryta nie velmi hlboko v spondej casti tvojho trupu
Prečo ste na ňu takí zlí? Aj vy ste raz mali 11, alebo toľko čo ja (keď ste starší), a väčšina ľudí vás za to neodsudzovala. Ani teraz vás vaši rodičia predsa neodsudzujú za to, že ste od nich mladší...
Vy ste snáď riešili iné problémy v jej veku? A sú tie problémy, čo teraz riešite hodnotnejšie, ako keď ste mali 11? (čisto z princípu).
@Etelnair Mám 18....nie....19 rokov....vlastne už so mal 20, krstným menom...čoby...priezviskom sa volám Etelnair a som z nových Zámkov... teda... presnejšie, z Nového Zélandu.
@Murcatko ked som mal tolko rokov co ona nepokladal alebo netvaril som sa ako ultra super vyspela osobnost tym ze som prevadzkoval cinnost typu cim skor tym lepsie
Dievcatko moje popletene Pane boze (prepac, ze ta tolko spominam aj ked som agnostik) ja viem, ze mas 11 rokov, ale nezda sa ti to trochu nelogicke pytat sa NAS ludi na birdzi, ze ktoreho si mas vybrat ? To, ktoreho si mas vybrat musis vediet ty...nehovoriac o tom, ze vztah 19 rocneho s 11 rocnou je pedofilny Najlepsiu radu, ktoru ti mozem dat, je ze mas na vztah este kopu casu. Neskor si na mna mozno spomenies
ty mas teraz 11 ... to znamena ze ked si ho spoznala ta si mala nooo mozno 9 abo 10 ... on mal vtedy 19 ... a ty si kde nechala hlavu?? ... v tom veku si sa mala hrat este s babikami ...
Chceš moju radu? Ži svoj život plný učenia sa, snahy dostať sa na gympel, chodenia s kamoškami na animáky, a nerieš chalanov. Ja som ich začala riešiť v 14tich, a ACH BOŽE, kiež by som nikdy nezačala a aspoň pár rokov počkala. A to si ja o sebe myslím, že som decko.
Chápeš?
Mám 14, a začnem, dajme tomu, s niekým chodiť. Čo myslíš, koľko to vydrží? Fajn, možno pol roka. A potom sa rozídeme a príde kopec ďalších. Možno spolu vydržíme do 30 rokov, a potom sa rozídeme/rovno rozvedieme.
Nemá to budúcnosť, v mojom veku, a rozhodne nie v tvojom.
Aké bolo chodenie s Edom? To ste si písali sladké reči na pokeci? Prosím ťa...vieš vo svojom veku čo znamená aspoň približne slovo úchyl? Nájdi si nejakého nevinného slaďouška u teba v triede, alebo v škole, aspoň.
O koho chceš preboha na nebi bojovať? O niekoho, kto je klamár a pedofil zabojovať, alebo prijať návrh od niekoho, koho ani nepoznáš a ktovie čo je zač?
To je môj názor. Pýtaš sa aký?
Tu ho máš: Nerieš ešte chlapcov, času máš dosť. Bodka. Viem že som krutá ale je to tak, vraveli to mne a nepočúvala som, a teraz som sa trápila. Našťastie len prepichnuté srdce šípom, a nie niečo iné niečím iným, ako by sa to mohlo stať v tvojom prípade. Prosím, neblbni.
Vďaka, a prepáč ak som ti skazila nejaké ilúzie a nedala radu o koho bojovať...(XDDD)
19 ročný a 11.? to sa mi zdá divné,aj ked je to pravda,tak je to vyjebaný pedofil ktorý si začal 10.ročnou? ved boli údjane spolu 1,5 roka ehm...neni toto náhodou fake?
@ Pandakungfu Nie neboli krasne ale hovorili PRAVDU !!! a pokial ti teraz ide o to sa stvat ... prosim ... pis si sem co chces ... Ja som sa rozhodla ... a to uz nic nezmeni ... ani jeden prispevok ... Chcela som vediet nazor ... dostala som ... nebolo to prijemne .... No a co ?? viem pravdu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a dokáže sa človek zamilovať do človeka, ktorého nepozná? láska na prvý pohľad? a je to vôbec láska, alebo niečo iné? skús si na tieto otázky odpovedať
Vy ste snáď riešili iné problémy v jej veku? A sú tie problémy, čo teraz riešite hodnotnejšie, ako keď ste mali 11? (čisto z princípu).
Nezodpovední rodičia ...
Chápeš?
Mám 14, a začnem, dajme tomu, s niekým chodiť. Čo myslíš, koľko to vydrží? Fajn, možno pol roka. A potom sa rozídeme a príde kopec ďalších. Možno spolu vydržíme do 30 rokov, a potom sa rozídeme/rovno rozvedieme.
Nemá to budúcnosť, v mojom veku, a rozhodne nie v tvojom.
Aké bolo chodenie s Edom? To ste si písali sladké reči na pokeci? Prosím ťa...vieš vo svojom veku čo znamená aspoň približne slovo úchyl? Nájdi si nejakého nevinného slaďouška u teba v triede, alebo v škole, aspoň.
O koho chceš preboha na nebi bojovať? O niekoho, kto je klamár a pedofil zabojovať, alebo prijať návrh od niekoho, koho ani nepoznáš a ktovie čo je zač?
To je môj názor. Pýtaš sa aký?
Tu ho máš: Nerieš ešte chlapcov, času máš dosť. Bodka. Viem že som krutá ale je to tak, vraveli to mne a nepočúvala som, a teraz som sa trápila. Našťastie len prepichnuté srdce šípom, a nie niečo iné niečím iným, ako by sa to mohlo stať v tvojom prípade. Prosím, neblbni.
Vďaka, a prepáč ak som ti skazila nejaké ilúzie a nedala radu o koho bojovať...(XDDD)
dieťa zlaté...dobre ti radí....vykašli sa nielen na Eda a Roba,ale aj na joťa,Janča,Pištu,Tóňa..........atď
máš ešte čas.....