mam taky problem ... v casti hornych zubov mam cervene dasna , no ale uz mi nekrvacaju .. a ked jem sladke alebo nieco take tekuteee tak citim take pukanie zubov hlavne ked sa ich dotknem jazykom , ale skusala som a zuby sa mi vobec nehybu ... pls nevie n
bola som u zubarky pred 6 mesiacmi doporucila mi nech pouzivam vodicku na dasna ale ja rodicia mi ju nemali kedy kupit tak som si pravidelne umyvala zuby a potom mi prestali krvacat a uz mi vobec nekrvacaju ale to pukanie mi velmi vadi
joj prečo to riešiš na fóre (aj keby ti tu niekto náhodou vedel povedať, čo s tým máš- on by ti už na to nič nepredpísal- tak aj tak by to vyriešil len zubár) veď PROSIM ŤA CHOĎ K ZUBÁROVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Momentalne si dost riesim svoje zuby, tak som myslela ze ti budem vediet poradit ale...pukanie? To si neviem ani predstavit, ani som o tom nikdy nepocula. Skus si kupit Elmex ustnu vodu (najlepsie aj pastu), ta by mala velmi ucinne mineralizovat sklovinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a k zubarke nahodou tak raz za storocie nechodis? tam by bolo vhodnejsie zmienit sa o tomto probleme