no neviem ci to je incest, ale vies jak to...neviem ci sa to hodi, zalezi od prostredia v ktorom vyrastas, ze co na to vtoji rodicia a tak, neviem fakt...ale v mojom okoli by to bolo asi dost nemozne...
No....my sme sa o tom rozprávali v KOSTOLE s našimi animátormi, a tí nám povedali, že vzťah môžu mať normálne aj bratranci, sesternice navzájom...Nie je to trestné zo žiadneho hľadiska...Divné, možno neprirodzené, ale je to tak...
no ale tu nejde o mna ale o moju kamosku ja by som sa do bratranca nazalubila ani keby je zo zlata,jej rodicia neviem co na to hovoria,asi to nejak neberu vazne,alebo co,ale jeho mama nevie co ma robit je v koncoch
pawlo - Na svete je 6 miliárd ľudí, vies kolko z nich moze byt prave tvoja rodina? akokolvek vzdialena? ti ludia uz v podstate nemaju so sebou nic spolocne
Modestgirl-no to si myslis ty neviem co by si hovorila keby to bola tvoja kamoska a ludia boli proti nej asi by si jej chcela pomoct len by si nemala ako.Peter piper-ved prave ze je 6 miliard ludi tak naco chodit s tym kym mi brania
Co ty nato ze Augustus mal pomer so svojou sestrou.A nemylsim si ze to je nieco zle.sak to je az z 2 kolena.Tak neries to.ak sa lubite tak nech ta tak aj je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mozes s nim kludne
Srdcu nerozkazes
nejde o to kto to je, ale ci ho lubi..