@0 tam kde si napisal "a tam mi vyhodi chybu... " to malo pokracovat to u chybou.. bez toho ti velmi nikto neporadi ... pokial teda jadro problemu nie je problem s hlistou ako hovori @5
@Ciro hod sem screenshot z chybou ak sa da tu nema nikto krystalovu gulu ... vies kolko roznych chyb moze pri tom nastat?
nic v zlom ale otazku si polozil ako idiot...
z partition magic som si disk rozdeloval tak mozno by som vedel pomoct ale musis mi sem dat viac informacii ... aku verziu pouzivas ako mas rozdelene particie na disku teraz.. ktore su primarne a ktore logicke atd atd proste cim viac problem popises tym pre toho kto ti chce poradit aj pre teba lepsie
ked nastavim v pm(partition magic) rozdelenie disku este na jeden,tak to restartne nabootuje a v tej bootovacej obrazovke vyhodi chybu restartne sa este raz, ukaze ale len ze je uspesne rozdelenie,a pritom nic sa nerozdelilo.......dam screen..w8t
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nic v zlom ale otazku si polozil ako idiot...
z partition magic som si disk rozdeloval tak mozno by som vedel pomoct ale musis mi sem dat viac informacii ... aku verziu pouzivas ako mas rozdelene particie na disku teraz.. ktore su primarne a ktore logicke atd atd proste cim viac problem popises tym pre toho kto ti chce poradit aj pre teba lepsie