toto je jedna z naj pesničiek jaké som počula a Skillet sú najlepší, nemajú taký hardrock bez pointy. ale príjemnú hudbu a ten spevák je proste úžasný dokonalý hlas. aj jeho aj tej ženy.. odporúčam od nich asi všetky skladby
@mcvpn ale ja grohla neočúvam resp. oukej bol v QOTSA a aj trentouš mu spravil piesomku do jeho dokumentu a jeho onych jak sa volaju foo fighter som nikdy nemala nejak zaujem počúva...tak nebuj mudry furt D
táto lebo vždy sa musím usmievať pri nej (ako pri každej jeho piesni) proste Ben !
a taký Sigur Rós ( Valtari Mystery Film Experiment sa oplatí pozrieť )
ma napadá ešte čo je také energickejšie
poprípade sa pozri ešte za Bastille, M83, Madeon, How To Dress Well, Bon Iver, Foals, CocoRosie, Trentemoller, Apparat, Modeselektor, The Boxer Rebellion, The Paper Kites, The XX ..atď...
@wewo dobrý výber, Moju reč a hlavne Delika môžem kedykoľvek..a napr. taký Boy wonder tiež nieje zlý vedela by som ich veľa vymenovať z SK scény, ktorí mi niečím imponujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
znie to ako peter nagy
asi sa ti budu tí chlapi páčiť, neviem posúdiť
páči sa mi to, tak to musí byť dobrá hudba
ale páčia sa mi len dve pesničky od nich, no ja som príliš náročný
spevák ma super bajúz a hral s nimi párkrát Dave Grohl, viac netreba vedieť
a QOTSA som stiahla asi po týždni
a ešte úžasný remix songy hore...songa energicka dovesela... a toto uplne take pošmúrne! ,...a UNKLE je tiež genialna vec
a čerešnička na koniec
a mam ešte kopec genialne hudby anzreteli ale nechce sa mit o všetko hladat, šak ajt ak si to nikto nevypočuje ale vaša škoda
Periphery ( progressive metal/djent )
Porcupine Tree ( progressive rock/metal )
toto len co mam otvoreny prehravac. ked tak » www.last.fm/user/n0win0u... najdes tam toho solidne a za 95% zodpovedam ako za vysoku kvalitu
a ešte napr. Loser of the year, Crazy, Summer Paradise, Jet lag, No love atď., ja mám rada všetky, tak neviem moc vybrať tie najlepšie
z albumov sa mi najviac páči asi Get your heart on, ale aj na starších mám niektoré pesničky viac obľúbené ako tieto novšie
a budem múdry a budem
a ešte:
je to energicke celkom a neviem.. mam rada ten song proste
menej zname kusky hudby:
toto je jedna z mojich najoblubenejsich
viac nedavam, nech to tu nie je zaspamovane YT
a ešte
a taký Sigur Rós ( Valtari Mystery Film Experiment sa oplatí pozrieť )
ma napadá ešte čo je také energickejšie
poprípade sa pozri ešte za Bastille, M83, Madeon, How To Dress Well, Bon Iver, Foals, CocoRosie, Trentemoller, Apparat, Modeselektor, The Boxer Rebellion, The Paper Kites, The XX ..atď...
energicke- Orbital, Totally Enormous Extinct Dinosaurus, The Knife,
lebo proste Movits!
a ked energicke, melodicke --tak balkanske zalezitosti . tam je energie
lebo ten clovek je genius ! a
neviem prečo to každý odmieta. MR je top
Tahaj rovno celú diskografiu
Anastáva hell
Tu si stiahni albumy ak ťa to malou náhodou chytí Torture a Evasciration Plague lebo tie oldschoolove akko Tomb of the Mutilated by si moc nepapala
Klasika to ťahaj albumy Commandment , Haunted a Undead
Album sa volá ako názov songu
a tiež môžeš sledovať môj ortodoxný last.fm
» www.last.fm/user/rotten_slu...
@flagrantine vidím že niekto tu má správny pohlad na hudbu
od 3:00
Toto je melodické, ale nečakám že sa ti to bude páčiť keďže to počúvajú hlavne muži nad 25 rokov