Ja som v jednom ročníku prenášal 4 predmety do dalšieho roka... mal som na mále vyletenie zo školy. Náročné štúdium... dnes sa pripravujem na inžinierske štátnice Keď človek chce všetko ide, len vysoká škola je o učení! Ak chceš len titul tak chod na jednu z trapnych škôl ako bankovni institut alebo paneuropska trapna škola alebo ine blbosti Držím palce!
zatiaľ som mala Fx raz v zimnom semestri 1.rok, túto zimu som opakovala predmet a úplne ma to zdržalo, žiadny predtermín som si kvôli tomu nedala okrem jazyka. bola by som nerada keby sa história opakovala, lebo aj bez opakovania mám toho akosi.. veľa.
z objektivnych pricin asi tak 2 ... ale to este na zaciatku skoly, momentalne mam uz po 7. sem. ... no a tiez bolo tak ze jeden predmet som v prvom prenasal, ale to nas ucila docentka nie z nasej katedry a mala na nas trocha prehnane naroky, ked som predmet opakoval v 2. roc. a ucila to uz vyucujuca od nas, zrazu z prenasania bolo zasluzene C ... cize tak ..... a raz v prvom este som mal z jedneho predmetu 6x Fx in a row a na 7. pokus som dostal D ... ale to 99 % triedy to malo podobne, kedze ucitel sa s nami rad opakovane stretaval na terminoch, podla vsetkeho ...
To čo vy máte za školy? My máme len jeden hlavný termín a jeden opravný a navyše nám vždy všetky skúšky v hlavnom termíne dajú v jeden maximálne dva týždne po sebe. Takže sa vždy ujde nejaké Fx.
V živote som nezažil luxus predtermínu alebo nebodaj dvoch a viac opravných termínov . Jediný spôsob ako si spraviť ďalší opravný termín je predmet preniesť do ďalšieho ročníka.
Zatiaľ 1 ale bojím sa, že o týždeň bude ďalšie keďže pán doktor nás vidí veľmi rád opakovane, tak dúfam, že zastihnem jeho dobrú náladu a že ho nejaký iný študent predomnou nenaserie...
je 16.1. a ja som zatiaľ bola len na jednej skúške, ostatné nemám ešte ani v AISe zapísané na termín, takže čakám, kedy prídu stresy...a okrem toho prenášam pret a poliala som si notebook s minerálkou..zoskratoval..nič som nemmala zálohované, tak sa nemám moc z čoho učiť...poletím na rakete
momentalne mam 4-5 červených polí a 2 zelené... čoskoro sa rozvietia na zeleno ďalšie dve... a potom ďalšia (oprava práci, tieto tri)
a ostatne uvidime
nejaké predmety som opakovala na skúškach, tie som preliezala s éčkami, pretože boli tak nudné, že učiť sa ich bolo riadne trápenie, a niečo som aj prenášala, jeden predmet , no a na magisterských štátniciach som vyletela - nevedela som ani za svet dostať do hlavy jedno učivo - hoci z toho predmetu som mala A, a poctivo som sa na neho pripravovala, takže išlo len o akési zopakovanie, proste mala som nejaký blok alebo čo, a ked prišli štátnice, čo som si vytiahla ako prvú otázku?
a potom ked som išla na opravný termín, som tú časť zvládla úplne bez problémov
Ja to vidím tak, že pokiaľ sa nejaký problém dá vyriešiť, v tomto prípade ide o náhradné termíny, tak je to v pohode, ak však už nie je nejaká možnosť nápravy, vtedy je zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@bangbangboom- to je čo za školuu?
@matez ďakujem veľmi pekne takéto dačo som potrebovala a držím ti teda palce na štátniciach!
V živote som nezažil luxus predtermínu alebo nebodaj dvoch a viac opravných termínov . Jediný spôsob ako si spraviť ďalší opravný termín je predmet preniesť do ďalšieho ročníka.
teda, ak to nemyslíš ako konečné Fx a prenášanie skúšky
a ostatne uvidime
a potom ked som išla na opravný termín, som tú časť zvládla úplne bez problémov
Ja to vidím tak, že pokiaľ sa nejaký problém dá vyriešiť, v tomto prípade ide o náhradné termíny, tak je to v pohode, ak však už nie je nejaká možnosť nápravy, vtedy je zle