Teda takto.. je jasné že nie. Ale je to docela veľké plus, predsalen sa tam jednoducho dohadujem s ľuďmi kam pôjdeme, vidím tam napríklad eventy, môžme tam jednoducho zdieľať fotky bez toho aby sme si von so sebou museli nosiť vytlačené a podobne. Samozrejme, že sa dá žiť aj bez toho, ale ja by som si napríklad teraz všetky určite nezrušil, mám pocit, že by som sa potom ocitol docela mimo hry.
@chevro neviem ja som si pred tyzdnom zrusil facebook a som rad ze som sa ho zbavil lebo mi maximalne zral cas, a nic mi to dokopy nedalo a nic som sa nedozvedel lebo, mne staci twitter. A koho potrebujem mam na Skype, Gtalk alebo ICQ
@juro92 no, ja už len napríklad kvôli eventom by som sa fb nevzdal asi, keďže niekoľko krát týždenne väčšinou chodievam po nociach von, tak treba vedieť kam a s kým
No mozno sa to dalo inak a podstatne tazsie je teraz hlavne vidim vyhodu v organizacii koncertov teraz vdaka fb viem o kazdom na slovensku predtym som sa len nahodou dozvedel ze toto a hento bolo pred mesiacom tak akoze super
Nepotrebovali. Ale bohužiaľ sú a teraz by si ľudia (nie všetci) bez nich nevedeli predstaviť svoj LIFE! Veď zase je to také plus.. dohodneme sa cez soc. a nemusíme telefonovať a míňať kredity paušály...
@juro92 tak také veci ja neriešim, aj mňa si veľa ľudí vymazalo, poprvé je mi to jedno, podruhé nevidím dôvod prečo by som tam fakt musel mať ľudí, s ktorými nechodím von, videl som ich raz v živote a podobne
ale sice, keby niet tej, ludia by sa nespoznavali v takom kvante ako teraz, no na druhej strane, ziva komunikacia je lepsia... ale to je uz vec nazoru a pohladu, nece sa mi teraz narano s tym zaoberat
tak ako soc. siete su aj dobre na neco , mozno spoznavanie novych ludi (aj ked ja som ich vela nespoznal cez net takych s ktorymi sa stretavam do dnes , vlastne asi nikoho) no alebo su dobre proste na zabijanie casu , ale mne napriklad facebook vela toho nedal aj tak sa vacsinou z kamaratmi stretnem v krcme a pred tym sa s nimi nedohodnem lebo ani ja ani oni niesu cele dne na FB jak maniaci , na to dohadovanie je predsa len najlepsi stale mobil aspon v mojom okoli , neviem no mozno niektory ludia su ultra moderny a cez net dohodnu kazdy svoj krok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@21 súhlasím
ale sice, keby niet tej, ludia by sa nespoznavali v takom kvante ako teraz, no na druhej strane, ziva komunikacia je lepsia... ale to je uz vec nazoru a pohladu, nece sa mi teraz narano s tym zaoberat