Čaute, chcel by som sa vás spýtať, ako je to s registráciou domény s koncovkou .sk Viem že je nutné odoslať Rámcovú zmluvu s podpisom na registrátora domén. Keďže som fyzická osoba, je nutné tento podpis notársky overiť? Ak áno, aký je tam poplatok, poprí
@majox nemusis. Domenu ti regne aj poskytovatel hostingovych sluzieb. Avsak ak chces doemnu vlastnit sprav to tak ako pises. Ano, budes ju musiet notarsky overit a do 14 dni myslim zaslat do SK-NIC. Pri registrovaní domeny uvediet svoje ID.
@majox tak potom nechapem. Postup je, ze vyplnis prislusne tlacivo na SK-NIC, to si vytlacis, overis a posles do SK-NIC. Tí ti poslu nejake ID, ktore uvedies pri registracii domenz. Ked si si ju uz objednal bez tohto ID, registruje a vlastní ju tvoj registrátor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja ju už mám objednanú, len som chcel vedieť, či to musí byť overené notárom. Ďakujem za pomoc.
Zle som to vysvetlil, cez poskytovateľa som si objednal doménu (sprostredkovane) a rámcová zmluva patrí SK NIC, ktorú im budem musieť zaslať.
...