Takze, skusim opisat svoj maly-velky problem, snad mi niekto z vysokoskolakov poradi
Vysvedcenia prilozene ku prihlaske musia byt potvrdene, najnovsie je, ze postaci ak potvrdi skola... Ked som ale dala vo svojej skole ich potvrdit dali mi le
no za mojich cias museli byt potvrdene aj kopie vysvedceni aj znamky na prihlaske, aj rok dozadu ked si sestra davala , nemam info ze sa to menilo, ale ked vam to tak vraveli.. skus pozret aj co ziada skola ked tam ma ze chcu potvrdene vysvecka tak ich treba dat potvrdit
no skola tam ma ze ziada potvrdene kopie a ze mozu byt potvrdene strednou skolou... len moja vydrbana skola si mysli, ze ked da peciatku na prihlasku, ze to znamena, ze su potvrdene aj kopie... ako keby ich zabilo dat mi peciatku aj na vysvedcenia
tak zavolaj priamo na skolu kde sa hlasis a sa na to spytaj...inak za overovanie sa plati priemerne 1,50 EUR za stranu, tak kto bude pytat viac, tak to je uz moc drahe...
Skola nema notarske overovacie pravomoci. Teoreticky by ti skola nemala dat ani peciatku bez notarsky overenej fotokopie. Co sa tyka toho notara netrep, 50€ je absolutny nezmysel, tak 2-3€...a lekarov t povedat neviem, to som mal zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov