kamosky mi powedali ze som emo a preco??? lebo kreslim take obrazky su abstraktne jednoducho nenajdete w nich nic co je hmotne mozno sem tak sa nieco pritrafi a kreslim ich wsade powedali mi ze to preto lebo som fanusickou evanescence...ale wed oni nie su
ach jaj...podla dnesnej "cool mladeze" je vsetko cierne, smutne, pesimisticke, abstratkne, atd emo....nechutne....
si to, cim si...podla seba si metal a banda 13 rocnych dievcat ti povie ze si emo, tak si emo??:...paneboze navrieskaj na nich ze to je tvoja vec a ty hadam lepsie vies co si, nie ony!!.....deti su drze nedaj sa!!
nemala by si pochybovat o tom, co si myslis ze si...no chapes ma? hadam....
deti ani nevedia co je emo....zato ze je niekto v ciernom je emo, a to pred rokom bolo emo pasiky? ....piercing....ofiny, naturpirovane vlasy.....si emo styl vyzor? si emo hudbou? si emo dusou? ty musis vediet
pred rokom som chodila von cela v ciernom a podla ostatnych som bola gothic ( co aj je pravda ma volali ze gothicka ale ja som prvo nevedela o kom tocia... ....a teraz by povedali ze som emo disappointed: nastastie nie ti moji kamosi, tam som stale gothicka ale take krpate -12-15 deticky co chodia von a obsmrdaju )
@26 , 27 áno, rozmýsľame, práve preto som to napísala.
Som len napísala, že pochybujem, že si to ty, nebola to reakcia na niečo predošlé. Snáď sa môžem vyjadriť aj keď to nie je úplne k téme (ku ktorej som sa už vyjadrila), nie? Tak to predsa robí väčšina užívateľov vo väčšine diskusíí, resp. ankiet, nie len tu na birdz.
holyknught prepac ale tu foto mi dala kamoska ktorej musim podakowat kedze to prawdepodobne robila w noci kedy som ja spinkala a ona sa drela s mojou webkou a preto jej patri weeelikanska wdaka ja som sa len zobudila zapla net a bolo to tam preto som strasne rada ze existuje ze sa s tym bawila weeelke kujeeem este raz moja...jej nick je gemblerka ak chces spytaj sa jej ci ma na nu cislo
blbe deti.. tvoje kamosky nemaju ani paru o emo.. a neboj sa, emacka urcite nie si.. za to ze nosis ciernu mikinu a ze si carbes veci ktore sa na nich nepodobaju?
No jednoducho Ti to povedali asi preto, že si to mysleli. Aj mne často vravia, že som emo, ale ja jednoducho už newiem ako im mám vysvetliť, že nie som emo. Niekedy si až začínam myslieť, že som emo, ale v kútiku duše si myslím, že nie som emo, ale niekedy sa aj správam ako emo, ale potom sa tak prestávam správať, aby si nemysleli, že som emo.
Proste nie som emo aj keď si všetci budú myslieť, že som emo, ja jednoducho len nosím čierne veci a strihám si ofinu, ale nie som emo, a ani nebudem nikdy emo.
Radšej nebudem mať žiadne kamošky, neznášam keď si niekto myslí, že som emo...
akože preto že ti kamošky povedali že si emo tak si emo??trocha blbé sa tu pýtať na to či si emo alebo nie,ked niesi..a oni to usúdili podľa čiernej mikiny a tým obrázkom bože ved to je aká kravina!!!ľudí podobných ako tie tvoje kamošky je viac a ich proste treba ignorovať.
jezisi .. ja ze casy SOM EMO ? NIE SOM EMO ?? pominuli .. ludiaa doprdele aj so skatulkovanim ...cloveka to len obmedzuje ... doprdele s celym tym EMO-m .. ach ..
Ja to neriesim... nechavam si dorast vlasy lebo som metlak/Maidenak a teraz mam ofinu ako to novodobe EMO a jedny hiptraperi mi videli mikinu maidenov a sa zacali smiat na celu ulicu ze som emo a ze ta emo skupina by sa mala zabit proste kkti jak visity... a k teme nie niesi emo + evenascence ci jak sa to pise je gothic rock a na take kamosky by som sa zvysoka vyprdol.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
si to, cim si...podla seba si metal a banda 13 rocnych dievcat ti povie ze si emo, tak si emo??:...paneboze navrieskaj na nich ze to je tvoja vec a ty hadam lepsie vies co si, nie ony!!.....deti su drze nedaj sa!!
deti ani nevedia co je emo....zato ze je niekto v ciernom je emo, a to pred rokom bolo emo pasiky? ....piercing....ofiny, naturpirovane vlasy.....si emo styl vyzor? si emo hudbou? si emo dusou? ty musis vediet
saq ty musis vediet ci si alebo nie, ja ked ti poviem ze si zladovately klendar v plamenoch mi uveris?
Ach, tí 13-roční...
Som len napísala, že pochybujem, že si to ty, nebola to reakcia na niečo predošlé. Snáď sa môžem vyjadriť aj keď to nie je úplne k téme (ku ktorej som sa už vyjadrila), nie? Tak to predsa robí väčšina užívateľov vo väčšine diskusíí, resp. ankiet, nie len tu na birdz.
nebud smiesna a kamosky torchu prefackaj
KILL EMO !!!!
a taktiez od metalu
vyser sa na svoje 13-rocne kamosky radsej
Proste nie som emo aj keď si všetci budú myslieť, že som emo, ja jednoducho len nosím čierne veci a strihám si ofinu, ale nie som emo, a ani nebudem nikdy emo.
Radšej nebudem mať žiadne kamošky, neznášam keď si niekto myslí, že som emo...