V predchádzajúcom byte sme nemali mikrovlnku a mamin priateľ, ku ktorému sme sa presťahovali, ju využíva veľmi často, zatiaľčo ja jej neviem prísť na chuť. Radšej si ohrievam jedlo klasicky na sporáku a dokonca aj mamin junák uznal, že to lepšie chutí.
Naposledy som v mikrovlnke ohrievala guláš, ktorý som do seba musela rýchlo nahádzať a spravila som si ho tak horúci, že som na mikrovlnku zanevrela. Bola to jej chyba, že som bola hladná
pouzivam ju pri sledovani ludi v kuchyni - dvierka mi sluzia ako zrkadlo, aj sa daju nasmerovat dobre a tak. vacsinou vlastne ju ani nemam zapojenu do elektrickej siete, lebo na tieto ucely (ktore su pre mna primarne) to nie je potrebne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Naposledy som v mikrovlnke ohrievala guláš, ktorý som do seba musela rýchlo nahádzať a spravila som si ho tak horúci, že som na mikrovlnku zanevrela. Bola to jej chyba, že som bola hladná
a ako sa daju robit parky v mikrovlnke?! ja ich hodim do vody ktoru necham zovriet...
pekne ohník zapálim u nás na záhradke a tam si všetko ohrejem na ohníčku pekne krásne prírodne