Ja teda nemam takú potrebu, maximálne používam take výrazy ako dokelu alebo moje vlastne "šajze majze", potom take ze idiot... Viac mi teraz ani nenapadá. Kludne napíšte aj ake vy používate.
Vôbec, a ani sa veľmi nestretávam s ľuďmi, ktorí nadávajú, no keď náhodou hej, tak ma to vždy dosť prekvapí za posledné dva roky som sa uzavrela do celkom slušnej bubliny
Pouzivam vsetky nadavky, ked si to situacia vyzaduje (=ked som naozaj velmi nahnevana) a ten poburujuci jav sa neda nijako inak peknymi slovami popisat ?
V podstate nikdy, len keď hovorím niekomu, čo mi niekto povedal, tak interpretujem doslovne. A samej mi občas napadne použiť nie tie miernejšie formy vulgarizmov... Používam maximálne tak všetky podoby slova -drbať- (predložky sú dôležité!) a -do boha-. Tam asi moja vulgárnosť končí.
Ja by som prakticky nenadával vôbec. Zle na mňa v tomto vplýva robota, lebo ja by som také neslušné nepoužíval slová. Vidíte, najlepšie je odstrihnúť sociálny kontakt, veď skoro každý len nadáva.
Nadavam podla situacie, nejak sa nad tym nezamyslam a som rad, ze moja priatelka je na tom podobne osobne si neviem predstavit chodit s niekym prehnane slusnym
Ja vôbec nepoužívam vulgarizmy. Je som slušný chlapec. I keď raz v robote som povedal zlé slovo lebo sa to tam požíva. Odvtedy pracujem úplne izolovaný a zamykám sa pred kolegami. Zadovážil som im aj wifi hotspot aby sa koncentrovali na jednom mieste a nemuseli ísť okolo mňa.
mám k vulgarizmom kladný vzťah, ale čím som staršia, tým viac sa im vyhýbam teraz si zanadávam keď idem s kamarátmi do krčmy, čo je menej ako raz za mesiac alebo keď som sama, nervózna a mám na to dobrý dôvod.
v práci nenadávam a aj doma sa veľmi držím na uzde, lebo môjmu drahému sa nepáči, keď nadávam, aj keď on sám to robí :S
Ak som aj niečo take v dávnej minulosti párkrat povedala, musel ma ten človek alebo situácia fakt vytočiť, ale akože ozaj vytočiť čo ma neospravedlňuje, no ale aspoň mám výhovorku, že nie som dokonalá
Občas. Ale to, že vulgarizmy niekto nepoužíva, neznamená, že je slušný človek… Ja tieto slová vnímam ako mieru expresie. Pokiaľ sa to niekoho dotýka, jeho problém. Nech sa pojebe
Ale vulgarizmy budú môj posledný problém… Inak poznám veľa ľudí čo sa vyjadrujú takto expresívne a pritom sú v pohode a sú férovi. Na druhej strane poznám kopu hnusných potkanov (aj túto anketu takí komentujú), ktorí sa hrajú na to, akí sú slušní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
v práci nenadávam a aj doma sa veľmi držím na uzde, lebo môjmu drahému sa nepáči, keď nadávam, aj keď on sám to robí :S
Ak som aj niečo take v dávnej minulosti párkrat povedala, musel ma ten človek alebo situácia fakt vytočiť, ale akože ozaj vytočiť čo ma neospravedlňuje, no ale aspoň mám výhovorku, že nie som dokonalá
Ale vulgarizmy budú môj posledný problém… Inak poznám veľa ľudí čo sa vyjadrujú takto expresívne a pritom sú v pohode a sú férovi. Na druhej strane poznám kopu hnusných potkanov (aj túto anketu takí komentujú), ktorí sa hrajú na to, akí sú slušní...