...A neviem. Akoze, su zvierata ktore by mi bolo divne jest, ale keby som bola velmi hladna, nemala by som problem s nicim a take tie standardne veci, nad ktorymi sa ludia divno ksichtia ako kraliky alebo konske maso su mi absolutne ukradnute (akoze, oboje som jedla a som s tym v pohode).
A redukovat som sa snazila velmi dlho a teraz som sa dostala do bodu, kedy mi je zase prirodzenejsie jest viac zivocisneho a nejak to nehrotim.
@staphylococcus Asi máš pravdu, aj keď ja som to vyhodnocovala skôr teraz len podľa seba... Viem, že králičie, korytnačie, psie, mačacie ani konské mäso by som zjesť nedokázala... A také hovädzie a bravčové tiež za posledných 10 rokov som možno ani nemala. A je to najmä z morálneho hľadiska, ale i z hľadiska, že mi to ani až tak veľmi nechutí (narozdiel od hydiny, rýb)... Čiže sa to tak skĺbilo 2v1 a nemám ani potrebu jesť kravy či prasiatka... Inak by som zahlasovala za predposlednú možnosť (keďže si neviem predstaviť jesť psy, mačky, králiky či korytnačky...)
@quick prosim ta zbytocne tu neprud, o co ti akoze ide? Davas tu same take fora, pridavas a komentujes tak ako keby si chcel niekoho vytocit a aby to tu troska zilo hadkou. Na co je toto dobre? Zapni si svoj primarny ucet a chovaj sa ako clovek.
ako nezaradujem sa tak hrdo nikde ale snazim sa zit ekologicky, tzn. nekupujem si zbytocne pet flase ale nosim si so sebou vlastnu flasu s vodou, snazim sa uz pri nakupovani si rozmysliet a neprodukovat zbytocny plastovy odpad, ak sa da, idem skor peso alebo na bicykli ako autom busom, vyuzivam hromadnu prepravu, nekupujem si zbytocne somariny, v poslednej dobe jem menej masa, setrim energiu, zhasinam, recyklujem atd. su to take drobnosti ale lepsie jak nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...A neviem. Akoze, su zvierata ktore by mi bolo divne jest, ale keby som bola velmi hladna, nemala by som problem s nicim a take tie standardne veci, nad ktorymi sa ludia divno ksichtia ako kraliky alebo konske maso su mi absolutne ukradnute (akoze, oboje som jedla a som s tym v pohode).
A redukovat som sa snazila velmi dlho a teraz som sa dostala do bodu, kedy mi je zase prirodzenejsie jest viac zivocisneho a nejak to nehrotim.