Stojí to za zváženie! Sú to obe mocné zbrane. Kokos je tvrdý, ananás má ostré listy a drsný povrch. Schopnosť spôsobovať otvorené zranenia, alebo brutálna sila? Berte do úvahy aj psychologické pôsobenie týchto ovocných foriem!
Kokos Ti može ublížiť fyzicky, ale je šanca, že sa uzdravíš... Ananás Ťa može zabiť ako ho zješ, rsp. otráviť a s tým sa už bojuje ťažšie... Preto sa zvykne jesť ananás so soľou, aby sa (ak by to bol náhodou ananás, ktorý obsahuje tie jedovaté látky) neutralizoval prípadný jed, rsp. tá otravná látka... (nespomeniem si ako sa volá )
Taký ananás je jeden z miliónov, ale aj tak.. Považujem preto za nebezpečnejší ananás
@Nemysliacitvor ale ja som tu nefilozofovala o jedovatosti, napísala som fakt ale aj keby nebol jedovatý, označím ho, veď to može byť ako katana a o katanu by som sa ani šuchnúť nechcela
za to kokos by po mne niekto musel hodiť aby mi ublížil... ale to by som sa postavila a hodila ananás whoaah ešte len vtedy by začala sranda, ale aj tak by som vyhrala ako vždy, takže ananás vyhráva
Mali sme s kamarátom rozpravu o tom. tak čakáme. Vox populi, vox dei. Ale veru, vidím že ludia sú hlúpi a uprednostňujú nahnedlý elipsoid pred kvalitnou zbraňou.
...ale kokosy zú zákerné, ananásy rastú zo zeme, ale kokos... to sa len tak prechádzaš, a zrazu pic, bomba jak z dela, a je po tebe... stačí keď na kokosovníku nad tebou niekto sedí a v správnom momente zatrasie a ani nevieš čo ťa zabilo...
To ze prispela aj Sarah, ber ako velke plus, ona totiz na fora nechodi. No neviem ako jej, no mne si zdvihol naladu perfektne a ak je toto cisty vyplod tvojho normalneho stavu, si clovek, tvor ci bytost s ktorou si rad vychutnam nejaky ten napoj v tieni prijemnej krcmy. Vitaj medzi mne sympatickymi ludmi!
takmer jednoznacne som hlasovala za kokos (moment prekvapenia), ale po zhliadnuti videa od @Stormmast3r -a som to dokladne prehodnotila a teraz uz povazujem ananas za rovnako nebezpecny ako uz spominany kokos.
Až tak velmi ma nezaujímajú ludia, čo na mna reagujú. Ale keď sem teda niekto nezvyčajný zavítal som rád. A normálna mysel je podivná vec, u mňa vela závisí od celkového rozpoloženia. Keď je takéto, som rád.
Tvrdiť si môžeš čo chceš, ale nás zaujímajú argumenty! Prečo je oranžový kus mäkkej dužiny a trošku menej mäkkej šupky najnebezpečnejší? Myslíš, že pomarančová šťava do oka prekoná zhubnú silu ostrých ananásových listov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
Vezmem si ťa za ženu!
Taký ananás je jeden z miliónov, ale aj tak.. Považujem preto za nebezpečnejší ananás
Nevadí, ja zas mám ananás a verím mu... Vybaví mi to.
Neverím v jedovatosť tohoto úžasného ovocia.
Tento kúsok vyzerá fakt nebezpečne! Nezrelý ananás je podla mňa ultimátna zbraň.
Neodbočuj od témy prosím. Porovnávame ananás a kokos.
za to kokos by po mne niekto musel hodiť aby mi ublížil... ale to by som sa postavila a hodila ananás whoaah ešte len vtedy by začala sranda, ale aj tak by som vyhrala ako vždy, takže ananás vyhráva
Mali sme s kamarátom rozpravu o tom. tak čakáme. Vox populi, vox dei. Ale veru, vidím že ludia sú hlúpi a uprednostňujú nahnedlý elipsoid pred kvalitnou zbraňou.
Páči sa mi tvoj spôsob myslenia.
Samozrejme, komentár vyššie patril tebe.
Ale čoby nie, len plánujem ďalšie kroky...
je fakt nebezpečný!
a čoooo? jedovatý ananás? to ste kde nabrali?
Ani nie... Bude to prekvapko!
Najnebezpečnejší je takýto dutý kokos =
Ale ak bereme ovocie, som za ananas, ale len po palbe diskusie co tu citam a roflim na nej
Ďakujem, že ste ocenili moje rétorské schopnosti...
BTW nefajčím žiadne rastliny, ani neberiem žiadne halucinogény.
To ze prispela aj Sarah, ber ako velke plus, ona totiz na fora nechodi. No neviem ako jej, no mne si zdvihol naladu perfektne a ak je toto cisty vyplod tvojho normalneho stavu, si clovek, tvor ci bytost s ktorou si rad vychutnam nejaky ten napoj v tieni prijemnej krcmy. Vitaj medzi mne sympatickymi ludmi!
preto kokos
ale ananas ako mec..........to je na zvazenie.........
hoci ananas, ked je prezrety, nestoji za nic............berte to do uvahy!
Až tak velmi ma nezaujímajú ludia, čo na mna reagujú. Ale keď sem teda niekto nezvyčajný zavítal som rád. A normálna mysel je podivná vec, u mňa vela závisí od celkového rozpoloženia. Keď je takéto, som rád.
Tvrdiť si môžeš čo chceš, ale nás zaujímajú argumenty! Prečo je oranžový kus mäkkej dužiny a trošku menej mäkkej šupky najnebezpečnejší? Myslíš, že pomarančová šťava do oka prekoná zhubnú silu ostrých ananásových listov?