ahojte,mala som konflikt s mamou...a je to na dlho,ale je síce pravda,že mi niektoré činnosti, práce okolo domácnosti samej nenapadnú spraviť...a vyústilo to do hádky...bolo tam toho viac...aj keď napr dlho ostanem u priateľa a treba niečo pomôcť..skrátka
To sa mi hádam ešte nestalo, že by mi povedala, že ma zle vychovala, lebo tým by kritizovala seba, nie mňa.
Ja som sa s mamou kvôli upratovaniu toľko pohádala, ale to celá rodina, mama je príliš veľký puntičkár, my to berieme ako chorobu z povolania... Ale samej mi neporiadok vadí, takže sa s ňou už toľko nevadím, sama viem, čo mám upratovať a robím to často už bez pripomienok.
Nahnevanému človeku kadečo vyjde z úst, ja to, čo by nikdy nepovedal. Skús jej viac pomáhať
a ty sa netrap... stavaju sa aj horsie veci v rodine a kym ti si spokojna aka si, tak to nieje uz tvoj problem. za to ze neupraces ci neurobis nieco, to mi pride fakt mimo nieco take prehlasit...pfff..ale chapem ze tebe zalezi na nazore vlastnej mamy.mozno to len prehnala no...
tu nejde o upratovanie..to robím...ale napr..bývame na dedine..a ja fakt nie som typ na pole...a na to sa sama nikdy nezdohadám...napr a druhá vec,že keď sem tam prespím u priateľa-skôr výnimočne (sme spolu skoro 6r) a nejdem hneď ráno domov,ale ostanem do poobedia...tak vra,čo si aj jeho mama pomyslí a tak...
nie, ale ked jej dojdu argumenty, tak zvykne zjapat alebo trepat blbosti len aby ublizila.. cize mi castokrat povie, ze som najproblemovejsie decko z rodiny.. s cim nemozem suhlasit, lebo sme vsetci dobre deti
nie, len ze: vsak si bola take dobre dieta a otec mi povedal, ze ma zle vychoval aj s bratom a ze si choval hada na prsiach. on ale nechoval vobec nic a nikoho. len o seba sa stara. od neho ma mrzi, ze ho mam vobec, lebo tolko trapenia, co mi o pripravil, tak to snad uz nikto v zivote.
@nika146 Ježiš nebuď mäkká. Ja som sa stretla aj s vetou "Keby si sa nenarodila, bol by svet krajší." povedala som jej nech si nemýli mňa s ňou a pokoj. Bez revu bez všetkého. O pol hodiny prišla s nakladanymi uhorkami na udobrenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja som sa s mamou kvôli upratovaniu toľko pohádala, ale to celá rodina, mama je príliš veľký puntičkár, my to berieme ako chorobu z povolania... Ale samej mi neporiadok vadí, takže sa s ňou už toľko nevadím, sama viem, čo mám upratovať a robím to často už bez pripomienok.
Nahnevanému človeku kadečo vyjde z úst, ja to, čo by nikdy nepovedal. Skús jej viac pomáhať
a ty sa netrap... stavaju sa aj horsie veci v rodine a kym ti si spokojna aka si, tak to nieje uz tvoj problem. za to ze neupraces ci neurobis nieco, to mi pride fakt mimo nieco take prehlasit...pfff..ale chapem ze tebe zalezi na nazore vlastnej mamy.mozno to len prehnala no...
akurat to ze som nevdacna svina a vsetko sa mi to vrati
a pritom študujem...nie som tehotná ani nič..tekže si myslím,že to bolo trošku neprávom
ale mne to ešte stále hovorí.