hej na diskotéke .. a mama mi povedala ked som chcela ist na jednu disku ze : '' chod ale radsej sa drz dalej od chlapcov lebo si najdes dajakeho debila ako ja ..''
dve sestry (moja mum a jej sestra) a dvaja kamarati (moj tato a jeho kamos -terajsi krstny) , tatko chodil s mamininou sestrou a mamina s mojim krstnym a potom sa vymenili (krstny s mamininou sestrou a tatko s maminou)
viem, že boli kamaráti dlho pred tým, ako sa dali dokopy, tuším otec mal ešte aj inú frajerku keď sa poznali... a potom sa dali dokopy, o 3 mesiace prišlo nabúchanie a o pol roka svadba
sa mi zda, ze mama hovorila, ze na nejakej dedinskej zabave ( co je medzi nasou a tou fotrovou asi 3 dediny nas delia...).... aj by som sa jej na to este spytala, ze co sa jej PREBOHA na nom zapacilo???? ale su rozvedeni a mama este teraz chyta nervy a tak ...
najprv sa poznali len z videnia...potom sa tatino začal kamaratiť s maminim bratom a povedal mu že sa mu mamina pači...a už to bolo...a ked sa prvy krat dali do reči išiel tatino od babky s krabicou plnou horalioek a mamine ponukol
neviem.... ja celkovo toho o fotrovi málo viem ale zasa viem, čo mi mama hovorí, že v mojom veku chodila len do kostola alebo na prechádzku, tak by ma aj zaujímalo kde sa sním stretla.... keď mesiac na to bola tehotná
Vždy mi vraveli ,že sa spoznali na zastávke a že moj oco moju mamu hned požiadal o ruku Ale! Ked som zistila ,že moja mama otehotnela ked ešte neboli zasnúbení, tak mi to došlo potom povedala ,že sa stretli na diskotéke Aké neromantické!
No,tak naši o tom hovoria stále,a už to vieme aj naspamäť...Je to už otravné...No,takže oni sa spoznali na Nivách...vieš čo tam sú tie autobusy v tom velkom ,,obchode" úplne na hornom poschodí...Mamina tam dakde pracovala,on si tam išiel niečo skúsiť,mamina sa mu zapáčila,chvíľku sa rozprávali,a pozval ju na rande...na druhom rande si dali prvú pusu...a tak to šlo ďalej...O 3mesiace neskôr ju požiadal o ruku,a o 5mesiacov zase neskôr sa vzali...tak trocha narýchlo no...ale oni sa tak k sebe správajú že neviem prečo sa vôbec zobrali za tie roky čo žijem,ani jednu pusu si nedali...a sú k sebe ako cudzí ale neriešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
čo je veľmi vtipné, keď viem, aký je mama prudko turistický typ, takže nechápem, čo tam robila
ani na to nie som zvedavá