podla mna ano..ak to mas ajsne overene aspon to skus...zrani ho to, mozno nebude verit.....lenze.....kamosa treba pred este vacsim sklamanim chranit..neviem naozaj co by som ja robila v takej situacii,....ale asi by som to kamoske povedala
v prvom rade si musis byt ista, ze to tak je a v druhom rade najprv by som siel za nou a povedal jej co proto a ze ked s nim nechce byt, tak nech to ferovo ukonci a necaka, kym mu to ty povies.
..hm..hnusna situacia..pravdepodobne by som to spravila tak, ze by som mu povedala, ze som ju proste videla s inym, ale nie som si ista, ze co to znamenalo a kto to bol, on by si to preveril a zrejme by na to prisiel..
najskor by som sa porozpravala s jeho "milovanou"... spytala sa preco vlastne a ze ci mu to nechce povedat... a na zaklade toho rozhovoru by som sa rozhodla..ale asi by som to radsej povedala... mohol by ta obvinit ze si to vedela a nepovedala
ja by som sa do toho nemesiala. nema zmysel to napriamo povedat lebo zranis jeho lasku a bude mat pocit ze este aj ty mu nedoprajes proste skus ho sameho k tomu nejak dostat aby bol svedok alebo co inak to nema zmysel. a ak ho podvadza stale tak cim skor tym lepsie.
@20 a ked mu to povie a ona to zaprie, nasledkom coho jej neuveri, tak bude za najvacsiu piču ona. alebo ked si to nakoniec vysvetlia a ostanu spolu. vysledok ten isty... osobne by som to neriskoval. skor by som to oznamil niekomu tretiemu nech mu to povie on
nehovor to.aj ja som myslela,ze budem za hrdinu...ale nakoniec ja som bola ta svina.sice je uz vsetko ok...ale aspon si budem pametat,ze nie vsetko spravne sa zda spravne aj ostatnym
jednoznacne ano ak ti na tom kamosovi zalezi nemal by si dovolit aby nejaka holka robila z neho parohaca proste si ho zavolaj nekam nakraj najlepsie keby ste sli sami von bez partie abo tak a povedz mu co si videl a co vies urcite to oceni a ked nebude s tou pindou mozte sa aspom castejsie ozierat
jednoznačne ano ked už dotyčna je natoľko..hm slušne povedane že bezcharakterná, tak ty nebud .. aj tak by sa to raz dozvedel, možno to takto bude preňho lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mala by si ist najprv za nou, over si to, a ked tak, az na koniec chod za nim