Mam suoer chalana( aspon ja si to myslim ) a vsetko je také ako má byt ale vsetcvi ludia co ho poznaju vravia že jke suknickar a podobne....a aj má taku povesť ...lenže ked som s nim on taký praveže neni ale samozrejme
si slepá hrá to na teba .. sak ked sa urazil to je jasné .. kebyže poznáš dake baby ktore boli jeho obeťou by som sa s nimi snažila porozpravať .. tak to skus ze čo ti na neho povedia
Vsetci chalani su suknickary zalezi iba na tom aky su v tom dobry ty co su totalny babraci su verny ( ale nepritahuju zeny ) lebo nevedia ako na zeny a ty co vedia ako na zeny to vyuziju.Zeny su tie co rozhoduju a na kazdu reakciu je protireakcia.Cele to je o dopyte a ponuke ked je vela lahkich dievcat bude aj vela suknickarov. Zijeme v takej dobe...
hmm,mam takeho isteho chalana...aj o nom viem ze je taky kurevnik,sry za vyraz...ale teraz sa ze vraj zmenil...a to sa mi moc nezda,pretoze nechapem ako sa niekto moze zmenit pomaly zo dna na den...no zostava len cakat co sa udeje...
Proste ked sa niekto chce zmenit,da sa to. Viem,ake to je vzdat sa vlnosti,vsetkych zien kvoli jednej jedinej... urcite sa to ad,len t ochce vela trpezlivosti a dovery.
@14 ....no tak vies o čom hovorím....lenže proste ta laska mi endovoluje mu nic zle povedať aj ked možno pravdu lebo sa vždy urazí...ale každý máme svoje chyby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dievca, zaslepena laskou....ale ak chces, chvilu si s nim stráv, ber to ako hru a prijemne moznosti na prijemnosti a potom to zabal skor ako on.....
mozno mu klesne ego...alebo si dajte volny vztah...potom na teba nikdy nezabude...mozno
Ak ti sam nenaznacil,resp. si nevidela,zeby ta podvadzal tak mu ver. Doveruj,ale preveruj... nebud naivna,ale zas nebud prilis ziarliva.
Ak slubil,ze sa zmeni a vidis zmenu tak je ok,ak nie tak to treba riesit a nezatvarat oci. Hlaven t orieste medzi sebou,je to vas vztah.
To ze sa uraza,robi z neho male decko.
Proste ked sa niekto chce zmenit,da sa to. Viem,ake to je vzdat sa vlnosti,vsetkych zien kvoli jednej jedinej... urcite sa to ad,len t ochce vela trpezlivosti a dovery.