vco si o tom myslite??? co je to za hovadina??? alebo s tym suhlasite....kebyze mam dieta, asi suhlasim, ale sama to nosim nebudem uz nevedia, zaco maju vyberat pokuty.....
nenosím, ale tento predpis určite nepovažujem za zbytočný, lebo často v noci, keď idem autom, tak hlavne ak je človek tmavo oblečený, tak jediné čo na ňom vidno je tento reflexný prvok
používam ho len keď idem večer, keď sa už stmieva von so psom a viem, že sa nevrátim za svetla a pôjdeme popri ceste alebo jednoducho niekde, kde chodia auta
Čo ja viem osobne si nemyslím, že by to robili pre pokuty, keď už - tak pre štatistiky ale ja som za.
Lebo niektorí ľudia fakt nemajú žiadny pud sebazáchovy alebo fakt nemajú predstavu ako ich z auta vidno/nevidno a chodia ako polointeligentní.
@majo16 Nó len vieš ako, dobrovoľné sa nerešpektuje a šak nebude sa ani povinné. A byť viditeľný isto isto nie je iba vo vlastnom záujme. To by si mohol povedať aj každý šofér auta. A zas zraziť niekoho tiež nie je vec iba vec zrazeného...
Poviem tak že keby svietila hlúposť tak by bolo po probléme.
tiez neznasam neonove veci.
ale tym, ze to je povinne, by som na svoju neznasanlivost kaslala, lenze nemam a kupovat nebudem.
mala som jeden zadarmo, ale omylom sa vyhodilo, takze cakam, kym sa ku mne zas nedostane zadarmo hihihi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ake povinne?
nenavidim neony a svietive farby, nic nebudem, trhnite si
Lebo niektorí ľudia fakt nemajú žiadny pud sebazáchovy alebo fakt nemajú predstavu ako ich z auta vidno/nevidno a chodia ako polointeligentní.
@majo16 Nó len vieš ako, dobrovoľné sa nerešpektuje a šak nebude sa ani povinné. A byť viditeľný isto isto nie je iba vo vlastnom záujme. To by si mohol povedať aj každý šofér auta. A zas zraziť niekoho tiež nie je vec iba vec zrazeného...
Poviem tak že keby svietila hlúposť tak by bolo po probléme.
ale tym, ze to je povinne, by som na svoju neznasanlivost kaslala, lenze nemam a kupovat nebudem.
mala som jeden zadarmo, ale omylom sa vyhodilo, takze cakam, kym sa ku mne zas nedostane zadarmo hihihi
Šak nebude ale za istych okolnosti by sa malo...