poznam to uz dlho a vdaka tomu som zistil, ze ziadna blanka pretrhnuta zrejme neexistuje napriek tomu, ze kazdy druhy clovek tvrdi, ze je to dievca zo susednej dediny
Tusim ze na celom Slovensku nema nikto take priezvisko ako moja rodina, teda nemame ziadnych menovcov. Babka ma korene z Nemecka a dedko z polska, cize asi tak
ty kokso, on to funguje moja rodina ozaj pochádza z liptova?! presnejšie z liptovskej svätej anny. ono keď som sa tam bol pozreť, tak to bolo dosť divné, bo na každej bráne moje priezvysko a na takmer každom hrobe tiež
Moje priezvisko je jedno z najcastejsich na Slovensku, ak nie najcastejsie ale moj dedo z otcovej strayn si meno zmenil na babkine, mal zidovske meno a ked sa brali, asi vtedy bola este zla doba, neviem,nikdy som ho nepoznala...takze by som vlastne mala mat zidovske priezvisko a som na svoj povod hrda!
Ehm no moc som toho nezistil pretože moje meno e datovane len od roku 1995 takže asi tak no ale daly sme si robiť rodostrom a zistil som že som potomok hodžu teda nepriemy potomok jeho adoptovaného syna takže taq: )
@Pawlo... nás je len 22... my ešte aj voľné miesta budeme mať a tiež nie si sám, moje meno ešte ani jeden človek správne nenapísal ... a o prečítaní nevravím, toľko krát si zlomiť jazyk
jee ja som nasla ze keby som si nechala robit nejake testy a zistila by sa podobnost chromozomov s biblickym Aronom, tak by som mohla mat narok na nejake dedicstvo.. len rozmyslam, co by som zdedila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tu je link, a len si oznacte kolonku priezvisko, aby vam neukazovalo zbytocne veci
a babkina je síce z Talianska, ale tak jej muž zase z Česka.
a kde je tam napísaný pôvod??
Všetci moji menovci na Slovensku sa pokojne zmestia do jedného autobusu a ešte aj všetci budú sedieť
A nikdy nepochopím prečo nikto nikdy nevie správne prečítať moje priezvisko!! Už z toho niekedy chytám nervy (A)
» sk.wikipedia.org/wiki/Filip_Kohn...
Najviac v okolí Banskej Bystrice