Som skor humanitne zameraná a neviem aky odbor by som si mala vybrať. Rozmýšlala som nad filozofickou fakultou. Ale z tade nieje uplatnenie. Všetko čo si vyberiem mi niekdo vykeca že je to hluposť.
takto to dopadne keď sa nevieš pevne postaviť za svoj názor a dáš na rady ostatných, nezabudni sa im potom posťažovať keď budeš mať síce školu o ktorej ti nahovoria že má super perspektívu alebo nebudeš ju zvládať a budeš mať k nej odpor pretože ťa nebaví. Ide tu o teba, nie o nich, pokiaľ ťa niečo baví a budeš v tom dobrá tak o uplatnenie sa strachovať nemusíš, u veľa odboroch na filozofickej f. to platí dvojnásobne. Kľudne mi to skúste vyhovoriť ale 99% vecí sú kecy, keď chce človek niečo zadarmo bez snahy a potom sa čuduje že žije tak ako žije, toď vše
@sourire vykašli sa na to čo Ti vravia ostatní (; (síce niekedy aj majú pravdu), ale tak choď si za tým, čo Ťa láka a s uplatnením si zatiaľ nezaťažuj hlavu... To už má dnes väčšina VŠ, pretože inak to ani nemôže byť keď to už nie je nič výnimočné...
ale somarina, ze neuvazuj nad uplatnenim.. potom ked sa nebudes vediet zamestnat, tak potom si budes trieskat hlavu.. jasne, ze skola ta musi bavit,ale vyber si tak, aby to malo nejaku vyhliadku do buducnosti... to, co ta len bavi si mozes studovat aj sama v obyvacke..
@sourire "Všetko čo si vyberiem mi niekdo vykeca že je to hluposť."
presne tak. všetko (čokoľvek) čo si vyberieš ti niekto vykecá že je to hlúposť. ale je to v prvom rade tvoj život, takže vysvetli ostatným že je hlúposť aby ti do toho kecali a vyber si to čo chceš. je omnoho menší problém nájsť uplatnenie v tom čo vieš a baví ťa než nájsť to čo vieš a baví ťa v tom kde si sa uplatnila.
@sourire študuj čo chceš, čo ťa baví. Prihliadni na kolónku "uplatnenie", ale nepodriaď jej celý svoj život.
Koniec koncov, v tejto republike ti nikto negarantuje nič..aj s červeným diplomom z technickej univerzity môžeš skončiť v lepšom prípade v call centre, v horšom na potravinovej pomoci. Nádherný svet, v ktorom žijeme..
@sentaro nejsom piča, keby to šlo, snažila by som sa.. ja už fakt ďalej nemôžem.. ale vraj to je kvôli tomu že nemám talent, ak ho máš, si z polovice za vodou
@sourire preco neskusis skratka tzo co ta bavi a ne to co si myslis ze ta uzivi??ja si myslim ze 70% ludi ma skolu ktoru nikdy nevuzije alebo ide na nejaku ´´donutenu´´ skolu ...rob to co ta bavi...nie co si myslis ze ta bude bavit..myslenie je matkou omylu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ostatny diky za zbytočne komentare!
presne tak. všetko (čokoľvek) čo si vyberieš ti niekto vykecá že je to hlúposť. ale je to v prvom rade tvoj život, takže vysvetli ostatným že je hlúposť aby ti do toho kecali a vyber si to čo chceš. je omnoho menší problém nájsť uplatnenie v tom čo vieš a baví ťa než nájsť to čo vieš a baví ťa v tom kde si sa uplatnila.
Koniec koncov, v tejto republike ti nikto negarantuje nič..aj s červeným diplomom z technickej univerzity môžeš skončiť v lepšom prípade v call centre, v horšom na potravinovej pomoci. Nádherný svet, v ktorom žijeme..